Bruma gün sayıyor

Sporting ile anlaşan Galatasaray, pazartesi günü transferi tamamlayacak ve UEFA’ya gönderilecek listede oyuncunun yer almasını sağlayacak. Başkan Ünal Aysal, anlaşma sağlandığını, işin resmiyet kazanacağını belirtti

Bruma gün sayıyor
31 Ağustos 2013 Cumartesi 11:18 tarihinde eklendi.
Galatasaray transferdeki en büyük hedefi olan Bruma’nın işini bitirdi, imza için pazartesi gününü bekliyor. Sporting Lizbon’un 19 yaşındaki genç yeteneği için aylardır ciddi şekilde çalışan ve önceki gün Portekiz ekibini 10 milyon euroya ikna eden Cim-Bom, işi çok küçük detaylara bıraktı. Başkan Ünal Aysal, Bruma’nın işini pazartesi gününe kadar bitirmek istediklerini söyledi. Aysal, hem oyuncu hem de kulübü ile rakamlar üzerinde uzlaştıklarını belirtti.
 
İki yıl içinde ödenmek üzere Sporting Lizbon’a 10 milyon euro verecek olan sarı-kırmızılılar, 5 yıllık anlaşma karşılığında da Bruma’ya her sezon garanti para olarak 1.3 milyon euro verecek.
 
Terim mutlu
 
Bruma ile ilgili tarafların işi resmiyete dökmesi halinde genç yeteneğin pazartesi ya da salı günü İstanbul’a geleceği belirtildi. Aslan, UEFA’ya bildirim tarihi olan 2 Eylül’de transferi gerçekleştirip, Bruma’yı da listesine koyacak.
 
Bruma transferi, Teknik Direktör Fatih Terim’in de yüzünü güldürdü. U20 Dünya Kupası’da parlayan ama Terim’in çok daha önce keşfederek aldırmaya çalıştığı oyuncunun işinin bitmesi, tecrübeli çalıştırıcıyı çok sevindirdi.