Bruno Alves İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'nin Zenit'ten transfer ettiği Portekiz Milli Takım oyuncusu Bruno Alves, İstanbul'a geldi.

Bruno Alves İstanbula geldi
11 Haziran 2013 Salı 11:36 tarihinde eklendi.
Fenerbahçe'nin Zenit'ten transfer ettiği Portekiz Milli Takım oyuncusu Bruno Alves, Fenerbahçe forması altında büyük başarılara imza atmak istediğini söyledi.
 
İstanbul'a iner inmez Atatürk Havaalanı'nda basın mensuplarına açıklamada bulunan Bruno Alves, " Türkiye'ye gelmeden önce Meireles'le konuştum. Meireles, İstanbul'dan ve Fenerbahçe'den övgüyle bahsetti. Fenerbahçe için elimden geleni yapmaya çalışacağım." dedi.
 
Fenerbahçe'ye övgüler yağdıran, önümüzdeki sezonda Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarı elde edeceklerini iddia eden Bruno Alves, "Bu büyük forma altında şampiyonluklara ulaşmak istiyorum. İlk hedefim bu. Fenerbahçe formasını giymeyi çok arzuluyordum, çok istiyorum. Fenerbahçe'de olmaktan dolayı gururluyum. Bu formayı giymeyi ben istedim." diye konuştu.
 
"BÜYÜK BAŞARILAR İÇİN BURADAYIM"
 
Portekizli yıldız futbolcu, Fenerbahçe'ye büyük başarılar kazanmak için geldiğini söyledi.  Portekizli oyuncu Cenevre üzerinden İstanbul'a gelirken, alandan çıktıktan sonra sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Bruno Alves'i alanda az sayıda taraftar coşku ile karşıladı.
 
Alves alanda yaptığı ilk açıklamada, "Büyük başarılara ulaşmayı hedefliyorum. Böyle büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Buraya gelmek için kendim karar verdim. Bundan dolayı da onur ve gurur duyuyorum. Takımı çok iyi tanıyorum, geçen seneki Avrupa maçlarını ve gösterdiği başarıyı takip ettim. İyi bir performans sergilediler." diyerek şunları söyledi:
 
"Takım arkadaşlarım çok kaliteli, hepsi üst düzey oyuncular. Meireles yakın arkadaşım. Benfica maçını da geçip finale çıkmalarını isterdim. Meireles bana hedeflerin büyük olduğundan bahsetti. Uyum konusunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Tek hedefim Fenerbahçe'ye katkı sağlamak, büyük başarılar sağlamak için buradayım."
 
Bruno Alves, bugün sağlık kontrolünden geçecek ve sarı - lacivertli kulübün Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı başta olmak üzere tesislerini gezecek.

CİHAN