Bu acıya yürek dayanmaz!

Babası gözlerinin önünde trenin altında kalıp öldü! "Söyleyin kınalı kuzumun eli, ayağı ve başı yerinde mi?"

Bu acıya yürek dayanmaz!
03 Nisan 2014 Perşembe 15:58 tarihinde eklendi.
Samsun'da yük trenin altında kalan 72 yaşındaki Mehmet Aktaş yaşamını yitirdi. Babası gözleri önünde can veren 38 yaşındaki Hasan Aktaş, gözyaşına boğuldu.
 
Olay bugün merkez Canik İlçesi Yeni Mahalle'de meydana geldi. Çarşamba İlçesi Cumhuriyet Köyü'nde oturan Mehmet Aktaş ile oğlu Hasan Aktaş, hastanede yatan yakınlarını ziyaret etmek amacıyla minübüsle Samsun'a geldi. Tuvalet ihtiyacını gidermek için tren yoluna giden Mehmet Aktaş, raylardan geçerken Gelemen mevkiinden Samsun yönüne yük taşıyan ve makinistliğini Y.Y. ve S.Ü.'nün yaptığı 44007 sefer sayılı yük treninin altında kaldı. Trenin altında metrelerce sürüklenen Aktaş, parçalanarak olay yerinde can verdi. Babası gözleri önünde ölen Hüseyin Aktaş, "Söyleyin kınalı kuzumun eli, ayağı ve başı yerinde mi?" diyerek feryat edip gözyaşı döktü. Hasan Aktaş, babasının kaza geçirip öldüğünü telefonla yakınlarına haber verirken de ağlamaktan konuşamadı. Aktaş'ı polisler ve olay yerine toplanan insanlar tesilli etmeye çalıştı.
 
Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Mehmet Aktaş'ın cesedi trenin altından çıkartılıp cenaze aracına konularak otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın ardından polis makinistler Y.Y. ve S.Ü.'yü gözaltına aldı. Soruşturma sürüyor.

DHA