Bu adam manyak

Real’in hırçın ismi Pepe bu sefer de yardım eli uzatan kendi takım arkadaşı Arbeloa’ya tekme attı

Bu adam manyak
10 Nisan 2012 Salı 09:50 tarihinde eklendi, 1.068 kez okundu.

 

Real Madrid’in özellikle de puan kaybetmeye yakın olduğu maçlarında hırçınlığı ile sonucun bile önüne geçen Pepe Valencia karşısında yaptıklarıyla bir kez daha pes dedirtti. Karşılaşmanın 59. dakikasında yaşanan pozisyonda kendini yere bırakan Portekizli savunmacı, çırpınırken tüm gözler de hayretle kendisine odaklandı.
 
Ancak asıl yaşananlar bundan sonraydı. 0-0’lık sonuçla büyük yara alacak olan Real Madrid’de İspanyol oyuncu Arbeloa, takım arkadaşının yanına giderek bir an önce kalkması için yere doğru eğildi. Ancak Pepe’nin, bir anda kaval kemiğine doğru attığı tekmeyle şaşkına dönen oyuncu yavaş yavaş uzaklaşıp kendini kurtardı.
 
İŞTE O TEKME!
 
Başına geleceklerden habersiz olan Arbeloa, Pepe’yi yerden kaldırıp bir an önce maça başlamanın derdinde. Elini uzatan İspanyol oyuncu, kaval kemiğine doğru gelen tekmeye engel olamazken şaşkınlıktan etrafına bakmakla yetindi.
 
Pepe’nin mahkemelik dosyaları!
 
Özellikle Barcelona maçlarında adından söz ettiren Portekizli, 2 sezon önce Getafe maçında Casquero’yu iterek yere düşürüp ardından da tekme atmıştı. Geçtiğimiz yıl Lionel Messi’nin elini çiğneyen Pepe, Iniesta’ya da tokat atmıştı.