Bu Aslan'ın talibi çok

Bonservisi Galatasaray'da olan Juan Pablo için birçok Süper Lig kulübü sarı-kırmızılı kulübün teknik direktörü Fatih Terim'in vereceği kararı bekliyor.

Bu Aslanın talibi çok
26 Nisan 2012 Perşembe 11:22 tarihinde eklendi, 1.119 kez okundu.

 

Ara transfer döneminde Necati Ateş'i kadrosuna katarak sürpriz bir hamle yapan Galatasaray'da Antalyaspor ile yapılan özel sözleşme gereği hangi futbolcunun sezon sonunda Florya'ya veda edeceği merak konusu olmaya başladı.
 
Aydın Yılmaz ve onun ayarında bir futbolcunun transferi için Antalyaspor ile söz kesen Galatasaray Yönetimi, Aydın'ın yükselen performansı ve Fatih Terim'in raporu doğrultusunda başka bir futbolcuyu kiralamak ya da bonservisi ile birlikte vermek için planını hazırlamaya başladı.
 
Galatasaray'ın Aydın Yılmaz'ı kadroda tutmak istemesinden dolayı bu transfer için ısrar etmeyecek olan Antalyaspor'un sürpriz planının Juan Pablo Pino üzerine olduğu kırmızı-beyazlı camianın kulislerinde konuşulmaya başlandı. Galatasaray'dan Pino'yu kiralamak için alternatif planlar hazırlayan kırmızı-beyazlı yönetim, transfer döneminin başlamasıyla birlikte Fatih Terim'in Kolombiyalı futbolcu için vereceği kararı beklemeye başlayacak.
 
Antalyaspor'un yanı sıra başta Karabükspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un da Juan Pablo için nabız yokladığı ancak sarı-kırmızılı yönetimin, Kolombiyalı futbolcu için henüz verilmiş bir kararının olmadığı belirtildi. Pino'yu sezon başı kampına götürecek olan Fatih Terim, 15 günlük kamp süresinin ardından oyuncunun takımda kalıp kalmaması konusundaki kararını verecek.
 
Galatasaray ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan yetenekli futbolcuya Al Nasr'da oynadığı futbolla büyük takdir toplamasına rağmen sakatlığıyla birlikte 'güle güle' denmişti. Burada 14 maça çıkan Pino 5 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi.
 
(Sporx)