"Bu bir başlangıç"

Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ''Bu bir başlangıç, işimiz zor ama imkansız değil'' dedi.

Bu bir başlangıç
02 Şubat 2012 Perşembe 21:46 tarihinde eklendi.

Mesut Bakkal, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Samsun'a gelirken niye gidiyorsun diye kendisine sorduklarını belirterek, "Fakat burada inanılmaz bir başkanım var. Açıkçası söylemem gerekir ki 2 aylığına takımın başına geçmiştim ama düşse bile kalmayı düşünüyorum" diye konuştu. 
    
Oyuncularına maç öncesinde cesaretli oynamalarını söylediğini belirten Mesut Bakkal, şunları kaydetti: 
    
"Çünkü oyuncularla çok çalışma imkanım olmadı sadece konuştuk. Sadece gerçek kimliklerini ortaya koymalarını istedim. Elimizde önemli oyuncular vardı, bunları yapabileceklerini biliyordum. Bu bir başlangıç. İşimiz zor ama imkansız değil. Bu takımın oynadığı sürece tüm takımları yenebileceğini söyledim. Bundan sonraki maçlar çok zor özellikle içerde oynadığımız maçları kazanmamız gerekir. Daha önce Denizli'de, Sivas'ta yaptıklarımızı da umarım burada da yaparız." 
    
Genç futbolcu Murat Ceylan ise, maça iyi başladıklarını ifade ederek, "Bugün önde basmamız gerekirdi, öyle de yaptık. Planlarımız doğrultusunda da oynayarak galip geldik. 3 puan bizim için çok önemliydi. Bunu da aldık. Gekas hem futbolcu olarak hem de insan olarak çok iyi bir insan. Bugün 3 gol atarak bizleri çok sevindirdi" şeklinde konuştu. 
    
Kırmızı-beyazlı futbolcu Anıl Dilaver de, "İyi mücadele ortaya koyduk ve 3-1 kazanmayı bildik. Diğer maçlarımızı da kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyoruz" diye konuştu.