"Bu dönem sokakta olacağız"

30 Mart seçimlerinin ardından ilçe belediye başkanlarına ziyaret programını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’yı ziyaret ederek başarılar diledi.

Bu dönem sokakta olacağız
06 Nisan 2014 Pazar 11:49 tarihinde eklendi, 2.433 kez okundu.

Basında yaratılan havanın aksine Türkiye genelinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin oylarını artırdığına dikkat çeken Başkan Kocaoğlu, CHP İzmir’de de, Türkiye genelinde de başarılı çıkmıştır. 1989 yerel seçimlerinden sonra ilk defa bu kadar oy almıştır. Buca’da da başarılı bir çalışma gerçekleştirilmiş, seçim açık ara alınmıştır.” diye konuştu. Bu dönem vatandaşlarla birlikte sık sık bir araya gelerek sokakta olacağını açıklayan Başkan Kocaoğlu, “Protokol kabulleri hariç belediyeye girmemek üzere kendimizi şartlandırdık.” dedi.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ise “Sizin çabalarınız bizim bu sonucu almamızı kolaylaştırdı. Hepimizin morali çok iyi. Basında yaratılmaya çalışılan olumsuz havaya rağmen daha hırslı ve istekli bir şekilde çalışmaya başladık.” diye konuştu.

Başkan Aziz Kocaoğlu, Buca’nın ardından Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu ziyaret ederek, seçimde elde ettiği başarı nedeniyle kutladı. Devlet gücünün iktidar tarafından yoğun olarak kullanılmasına rağmen başarılı bir seçim dönemi geçirdiklerini vurgulayan Aziz Kocaoğlu, şöyle devam etti: “Metropol ilçelerimizde çok büyük bir başarı elde ettik. Önemli olan isimler değil, partimizin emin adımlarla ilerlemesidir. Ayrım yapmadan başkanlarımızla birlikte her tarafta hizmet yolculuğuna devam edeceğiz. Karabağlar’ın ikinci defa bize verdiği desteğe layık olmaya çalışacağız. Hep birlikte omuz omuza, katılımcı yönetim anlayışıyla çalışacağız.”

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Karabağlar’da başarılı bir seçim süreci geçirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kaybetmeyeceğimiz inancıyla çalıştık. Aldığımız sonuç da Karabağlar için önemli bir sonuçtur. Büyükşehir belediyemizle birlikte çalışarak yapamayacağımız iş yok. Temel sloganımız hizmet olacak. İnşallah kentsel dönüşümün temelini Karabağlar’da birlikte atarız.” diye konuştu.


CİHAN