Bu ev kendi kendine yanıyor

Adana'da 45 yaşındaki işsiz İrfan Çiçeklidağ, evindeki eşyaların nedeni belirsiz şekilde 2 kez kendiliğinden tutuşup yandığını iddia etti.

Bu ev kendi kendine yanıyor
09 Temmuz 2014 Çarşamba 12:26 tarihinde eklendi, 4.386 kez okundu.
Merkez Yüreğir İlçesi'ndeki Anadolu Mahallesi'nde annesine ait 2 katlı evin 2'nci katında ailesiyle birlikte oturan 3 çocuk babası İrfan Çiçeklidağ'ın evi, geçen yıl Ramazan ayında yandı. Bu yıl da 6 Temmuz'da yanan Çiçeklidağ'ın evdeki tüm eşyalar kullanılmaz hale geldi. Çiçeklidağ, yangınları söndüren itfaiye ekiplerinin yangının çıkış nedenini belirleyemediğini savundu. İkinci yangında sadece duvara asılı olan Kuran-ı Kerim'in yanmadığını belirten Çiçeklidağ şöyle konuştu:
 
"Her iki yangını söndüren itfaiye ekipleri yangın raporlarına çıkış nedeni belirsiz olarak yazdı. Evdekilerin parmak izini alındı ama bir şey çıkmadı. Yangınlarda çocuklarımızı kurtardık, maddi hasar dışında bir şey yok. Her şey yandı. Sadece duvarda bez kılıfa sarılı halde çiviye astığım Kuran-ı Kerim hiç yanmadı. Sadece kılıfı yandı ama kutsal kitabımız hiç zarar görmedi. Kimseden maddi beklentimiz yok ama eşyalarımız hep yandı. Bu konuda destek olunursa seviniriz."

DHA