"Bu Galatasaray taraftarları hayvandır"

Galatasaray taraftarlarının Manchester United takımının gelişi sırasında havalimanında taşkınlık çıkarması Erman Toroğlun'u çileden çıkardı.

Bu Galatasaray taraftarları hayvandır
20 Kasım 2012 Salı 08:35 tarihinde eklendi, 1.656 kez okundu.

TV8'de yayınlanan Telegol yorumcusu eski hakem Erman Toroğlu havaalanında olay çıkaran Galatasaray taraftarını sert bir dille eleştirdi. Eleştirinin dozunu kaçıran Toroğlu canlı yayında şok sözler sarf etti. 

 
Atatürk Havalimanı'nda M. United takını karşılayan ve olay çıkaran Galatasaray taraftarına "Hayvan" diyen Erman Toroğlu, Galatasaray 'ın Şampiyonlar Ligi'nden en edilmesi gerektiğini söyledi.
 
"Kimse bana bu görüntüler Galatasaray 'ı bağlamayacağını söylemesin. Bu görüntüler Galatasaray 'ı köküne kadar bağlar" diyen Toroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"UEFA 'nın yerinde olsam yarın sabah Manchester United takımını geri çağırırdım. Galatasaray 'ı da askeri 2 yıl Avrupa Kupalarından men ederdim. Ama hangi UEFA? Şike olayında kalçası, başı oynayan UEFA bu olayı yapabilir mi?  Bu olay Şampiyonlar Ligi'ne lekedir. Bunu yapanlar hayvandır! Bu hayvanlar beni dava edebilirler. Bunlara hayvan diyerek, hayvanlara hakaret etmiş olurum. Bu olayları çıkaranlar Türkiye 'nin imajını yerlerde süründürüyorlar."

Skorer