"Bu gece zaferle bittiği için mutluyum"

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Bruno Alves, kazanmalarının şampiyonluk için önemli olduğunu belirterek, "Bu gece zaferle bittiği için mutluyum." dedi.

13 Aralık 2013 Cuma 23:23 tarihinde eklendi.


Akhisar Belediyespor'u 4 - 0 yenen Fenerbahçe'de takımı adına bir gol kaydeden Bruno Alves, "Bizim için gerçekten güzel bir maçtı. Kazandık, şampiyonluk yolunda önemli bir zaferdi. İkinci yarıda daha fazla pozisyona girdik ve bu skoru elde ettik." diye konuştu.

Kadın ve çocuk taraftarlara karşı ilk defa oynadığının hatırlatılması üzerine Bruno Alves, "Değişik bir atmosferdi. Çok büyük seyircinin geldiği maçlar oynadım. Ama bugünkü atmosfer benim için farklı bir tecrübeydi. Kadın ve çocuk taraftarlara bizi destekledikleri için teşekkür ediyorum. Kazanmamız şampiyonluk yolunda devam etmemiz açısından önemliydi. Bu geçe zaferle bittiği için mutluyum." şeklinde konuştu.

Birlikte oynadığı Egemen'le ilgili de "Egemen Türkiye’nin en iyi savunma oyuncularından biri. Gerçekten saha içinde bir lider. Diğer oyuncular tarafından da sevilen bir insan. Umarım sakatlığı ciddi değildir ve bir sonraki maçta bizimle birlikte olur." ifadelerini kullandı.

Dirk Kuyt ise "Galibiyetten dolayı çok mutluyum. Kolay bir maç olmadı. İyi mücadele ettiğimizi ve çalıştığımızı düşünüyorum. 4-0 kazandık ve harika bir takım performansı olduğu." dedi.

Bir soru üzerine Bruno Alves'in kafa vuruşunda kaleye giden topa dokunduğunu ifade eden Kuyt, şöyle devam etti: "Aslında bir gol attım, ama herkes göremedi galiba. Bazı maçlarda şans sizden yanadır; bazı maçlarda ise değildir. Kariyerimde çok sayıda penaltıyı gole çevirdim; ama bu kez kaçırdım."


CİHAN