Bu hafta 7 yeni film vizyona giriyor

Sinema severler bu hafta 7 yeni film ile buluşuyor. Aksiyon, gerilim, animasyon, korku ve drama türlerinden seçkiler 19 Nisan haftasında vizyona giriyor.

Bu hafta 7 yeni film vizyona giriyor
18 Nisan 2013 Perşembe 20:21 tarihinde eklendi.

 

“Teksas Katliamı”, “Kötü Ruh” haftanın korku yapımı olarak dikkat çekerken, 12 Eylül askeri darbesinin getirdiği ‘acı’yı farklı pencereden anlatan “Yabancı” haftanın öne çıkan filmi. 
 
CESUR BALIK 2
 
Troy,donanmanın araştırma tesisinden kaçarak mercan kayalıklarına döner. Kocaman kalpli küçük balık Pi’nin, Troy’u yenmesinin üzerindense tam bir yıl geçmiştir ve Troy için artık intikam alma zamanı gelmiştir. Mercan kayalıklarındaki su yükseldiğinde Pi’nin oğlu Junior köpekbalığı tuzağını onarır. Troy, tuzağa düşer ve donanmaya geri gönderilir. Mark Dippe’nin yönettiği ve Drake Bell, Jamie Kennedy, Rob Schneider ile Donal Logue’nin seslendirdiği “Cesur Balık 2” animasyon türünde. 
 
TEKSAS KATLİAMI
 
Uzun zaman önce, Teksas’da küçük bir kasabada, beş gencin başına bir felâket geldi. İçlerinden sadece biri hikâyeyi anlatmak için kaçabilecekti ve onun sağ kalışı bu dehşete son verecek bir olaylar zincirini tetikleyecekti. Az sayıda insanın bildiği, kurtulan bir kişi daha olduğuydu. Bir bebek kurtulmuş, o gün olanlardan ve kökeninden habersiz büyümüştü. John Luessenhop’un yönettiği ve Alexandra Daddario, Dan Yegager, Trey Songz ile Scott Eastwood’un oynadığı “Teksas Katliamı” gerilim sevenler için. 
 
KÖTÜ RUH
 
Hayatı altüst olmuş genç bir kadın olan Mia, kendisine yardım etmeleri için ağabeyi David ve onun kız arkadaşı Natalie ile çocukluk arkadaşları Olivia ve Eric’ten kendisiyle birlikte aileden kalma bir kulübeye gitmelerini ister. Mia oraya vardıklarında ve içeriye girdiklerinde ise, terk edilmiş kulübeye birilerinin izinsiz girmiş olduğunu anlarlar. Jane Levy, Shiloh Fernandez, Lou Taylor Pucci ile Jessica Lucas’ın oynadığı “Kötü Ruh”u Fede Alvarez yönetti. Genç ve yeni bir oyuncu kadrosu barındıran “Kötü Ruh” ünlü orijinalinin tüm heyecanı ve keyifli dehşetini bir dizi şok eden yeni sürprizlerle birleştiren, izleyenin kanını donduracak bir film.
 
BAHAR İSYANCIDIR
 
Film, 90′lı yılların ortalarından, 2000’li yılların başlangıcına, oradan da günümüze uzanan bir zaman diliminde, bir tiyatro topluluğunun, “Oyuncular Kumpanyası”nın öyküsünü beyazperdeye getiriyor. 12 Eylül’ün gölgesinde yetişen, etik ve kültürel değerlerin liberal ekonomilerle değiştiği tarihsel bir süreçte yaşayan gençlerin tiyatro yoluyla direnişi. Selma Köksal’ın yönettiği “Bahar İsyancıdır” adlı yapımda Volga Sorgu, Selma Köksal, Çimen Turunç Baturalp ile Yıldıray Şahinler rol alıyor. Tiyatro yapmanın zorlaştığı günümüzde “Bahar İsyancıdır”, Onat Kutlar’ın aynı adlı eserinden esinlenmeler taşırken, kayıp umudun da peşine düşüyor…
 
GEÇİT YOK
 
Bir operasyonda işler ters gidince, vicdan azabı çeken Şerif Ray Owens, Los Angeles’ı terk edip küçük bir sınır kasabasına yerleşir. Ancak, günün birinde, batının en azılı, uyuşturucu karteli lideri Gabriel Cortez, FBI’ın hükümlüleri taşıdığı bir konvoydan kaçtığında Şerif Owens’ın yaşadığı huzurlu günler sona erecektir. Olaya karışma vakti gelmiştir. Kim Jee Woon’un yönettiği ve Arnold Schwarzenegger, Forest Whitaker, Rodrigo Santoro ile Johnny Knoxville’in oynadığı “Geçit Yok” aksiyon türünde. 
 
SUÇ ORTAĞI
 
Will, hapisten yeni çıkmıştır ve Alison ile ilişkisini düzeltmeye hazırdır. Bu arada Will’in 10 milyon dolarlık fidyeyi ulaştırabilmesi için yalnızca bir günü vardır. Hem FBI hem de Vincent’in inanmamasına rağmen para aslında onda değildir. Will için bu durumda tek bir seçenek kalmıştır: Eski suç ortağı, güzel, seksi ve akıllı Riley ile tekrar biraraya gelip, bir soygun daha yapmak ve geç olmadan kızını kurtarmak. Nicolas Cage, Danny Huston, Malin Akerman ile Sami Gayle’in oynadığı “Suç Ortağı”, Simon West’in kamerasından çıktı. 
 
YABANCI
 
Özgür, 80 darbesiyle Fransa’ya iltica etmiş bir anne babanın kızıdır. Paris’te doğup büyümüştür. Babası Hüseyin’in ölümü üzerine onun ülkesinde gömülmek olan son arzusunu yerine getirmek için İstanbul’a gelir. Fakat Hüseyin’in 12 Eylül sürecinde vatandaşlıktan atılmış olması Özgür’ün önüne büyük bir engel olarak çıkar. Bu engel, Özgür’ü İstanbul ve kendi içinde bir yolculuğa zorlar. Sezin Akbaşoğulları, Caner Cindoruk, Serkan Keskin ile Xavier Clion’un oynadığı “Yabancı”, televizyon dizilerinin senaristi olarak tanınan Filiz Alpgezmen’in ilk uzun metraj denemesi. 

CİHAN