Bu hareketin anlamı ne?

Reto Ziegler, ilk geldiğinde, gerçek Fenerli olmak için Galatasaray’a gol atması gerektiğini söylediklerini belirtti, “Ben de sevinirken damarlarımda Fenerbahçe kanı aktığını gösterdim” dedi

Bu hareketin anlamı ne?
25 Nisan 2012 Çarşamba 09:16 tarihinde eklendi, 1.496 kez okundu.

 

Galatasaray’a karşı oynadıkları derbi maçında Fenerbahçe’nin ilk golünü atarak galibiyette önemli pay sahibi olan İsviçreli futbolcu Reto Ziegler, ülkesinde yayın yapan 20min.ch adlı internet sitesine konuştu ve Galatasaray’a gol atarak gerçek Fenerbahçeli olduğu için mutlu olduğunu belirtti.
 
Gol sonrası yaptığı sevincin gerçek Fenerbahçeli olmakla ilgili olduğunu ifade eden Ziegler, “Geldiğim ilk gün bana gerçek bir Fenerbahçeli olabilmek için Galatasaray’a gol atmam gerektiğini söylediler. Ben de golümden sonra sevincimde kollarımı gösterdim. Bu şekilde damarlarımda Fenerbahçe kanı aktığını göstermek istedim” diye konuştu.
 
Karşılaşmadan sonra tesislere güçlükle gittiklerini İsviçre medyasına duyuran Ziegler, “Stattan tesislere giderken yaşananları hayal bile edemezsiniz. Yolda yüzlerce taraftar otobüsün gitmesini engelledi ve bizimle beraber galibiyeti kutladılar. Tesislere girerken de taraftarlar otobüsün etrafını sardı. Zorlukla içeri girebildik. Tesislerde ise sağlık ekibine yemek ısmarlayarak attığım golü beraber kutladık. Yatağa girdiğimde saat üçtü” dedi.
 
Ziegler evinin büyük bir plazada alışveriş merkezinin üstünde olduğunu belirtti, “Alışverişe gitmek için sadece asansör yetiyor. İstanbul’u çok az gezebiliyorum. Lig çok uzun ve şimdi play-off da çok yoğun. Maç aralarında dinlenmek çok önemli.”