Bu iddia ortalığı karıştırır

Çin'in Shanghai Shenhua takımına transfer olarak İngiltere'deki Chelsea kariyerine nokta koyan Didier Drogba hakkında sansasyonel bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Bu iddia ortalığı karıştırır
26 Haziran 2012 Salı 09:46 tarihinde eklendi.

 

Geçtiğimiz günlerde Çin'in Shanghai Shenhua takımına imza atan yıldız futbolcu Didier Drogba'nın Barcelona'ya transfer olacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.
 
İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından Çin takımı Shanghai Shenhua ile iki buçuk yıllık sözleşme imzalayan Didier Drogba'nın Barcelona ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.
 
Katalan ve İspanyol basınında çıkan haberlerde Miami'de yapılacak bir dostluk maçı öncesi Barcelona'nın oyuncuları Messi, Pinto, Alves ve Mascherano ile buluşan Drogba'nın Katalan kulübün yöneticileri ile görüştüğü öne sürüldü.
 
Tecrübeli yıldız Shanghai kulübü ile yaptığı sözleşmede, takımdan herhangi bir ücret ödemeden ayrılmasını sağlayacak bir maddenin bulunduğu iddia edildi.
 
Katalan basınında çıkan haberlere göre; Barcelona kulübü yöneticileri ile Didier Drogba'nın menajeri Herminio Menendez, Çarşamba günü bir görüşme yapacak.
 
Öte yandan Drogba'nın Miami'de Pinto ile çektirdiği fotoğraf da transfer dedikodularının artmasındaki en büyük etkenlerden bir tanesi olarak gösteriliyor.
 
(Sporx)