Bu kez ağa olacak mı?

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, ''Sanatçı Fatih Ürek'in bu sene Kırkpınar güreşlerinde ağalık ihalesine girmesi söz konusu'' dedi.

Bu kez ağa olacak mı?
26 Nisan 2012 Perşembe 14:03 tarihinde eklendi, 1.105 kez okundu.

Sedefçi, Edirne Belediye Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta bir televizyon kanalında Fatih Ürek'le programa katıldığını, programın ardından Ürek'le Kırkpınar ağalığı konusunda görüştüğünü belirtti. 

     
Fatih Ürek'in daha önce de Kırkpınar ağası olmak istediğini ifade eden Sedefçi, ''Geçen gün Fatih Ürek'le bir programa katıldım. Geçmiş yıllarda Kırkpınar ağası olmak istiyordu. Hala isteyip istemediği konusunda bilgi aldım. O da bana 'bu sene olabilir hatta sizinle görüşmeye gelebilirim' dedi. Fatih Ürek'in bu sene Kırkpınar güreşlerinde ağalık ihalesine girmesi söz konusu'' diye konuştu. 
     
Başkan Sedefçi, bir gazetecinin ''İş adamı Ali Ağaoğlu'na teklifte bulunacak mısınız-'' diye sorması üzerine, şunları söyledi: 
     
''İş adamı Ali Ağaoğlu veya Türkiye'deki güçlü holding patronları fark etmez. Onları Kırkpınar'da misafir etmekten şeref duyarız. Ağa olmasınlar, onları misafir ederiz ama Ağaoğlu gibi birisinin Kırkpınar ağası olmasından büyük mutluluk duyarım. İnşallah bu sözlerimizi duyup Edirne'ye gelirse mutlulukla karşılarız.''