Bu kez Arda'ya çaktı !

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan Arda'yla ilgili sert ifadeler kullanan Çakar, Hıncal Uluç ve aleyhine bir milyon TL'lik dava açan Galatasaray da nasibini aldı.

Bu kez Ardaya çaktı !
07 Eylül 2011 Çarşamba 14:22 tarihinde eklendi, 1.027 kez okundu.

 

Ahmet Güvener'in 1993'te oynanan Galatasaray - Manchester United maçıyla ilgili açıklamalarını değerlendiren Çakar, " ahmet güvener gs li dir.1993 de mhk baskanı idi.ve ali sen yuzunden mhk den ayrıldı.o da dogruladı sami colgecenin konusmalarını kesinlikle sabah gazetesinde ahmet güvener in acıklamasını okuyun
simdi hıncal efendiye soruyorum .o ahmet güvenere cok güvenir idi yoksa gs lı ahmet güvener de mi iftiracı.yoksa hıncal mı" dedi. 
 
Galatasaray'ı da hedef alan Ahmet Çakar, "gs kulubune sesleniyorum ben iftiracıyım ahmet güvener de mi.oyle.beni verdikleri mahkeme de daha ne tanık ve bilgiler ortaya cıkacak" ifadelerini kullandı. 
 
Avusturya ile oynanan maçın ardından kendisini yönelik "Benim vatana olan sevgimi kimse sorgulayamaz. Benim hakkımda ‘Adam olsun’ filan tarzı açıklamalar yapamaz. Bana annem babam öyle demiyor. Onunla yüz yüze görüşeceğiz” ifadelerine de cevap veren Ahmet Çakar sert ifadeler kullandı.
 
Çakar, Arda'ya adeta meydan okurken şu ifadeleri kullandı: 
"EVEET SİMDİ GELELİM ARDA YA . ARDA ABİ NE O AĞIR ABİLİGE SOYUNMUSSUN.İST.DA BENLE GÖRUSECEKMİŞSİN.HİC GEREK YOK SEN NEREDEYSEN BEN GELEYİM
 
ULAN ARDA *AYI BOKU İLE KAVGA ETMEZ*DERLER AMA SEN KİMSİN .SEN KİMİ TEHDİT EDİYORSUN. BAK BU İŞ *TÜM HALKLARIN ŞEHİTLERİ*LAFINA BENZEMEZ"