Bu kez baltayı taşa vurdu!

Antalya'da geçen hafta adliye binası önünde toplanan gruba kılıçla saldırdıktan sonra serbest bırakılan T.D., dün de elindeki baltayla IŞİD'e katılma çağrısında bulununca tutuklandı.

Bu kez baltayı taşa vurdu!
23 Ekim 2014 Perşembe 12:33 tarihinde eklendi.
'Kobani eylemlerinde izinsiz gösterilere katıldıkları ve kamu malına zarar verdikleri' iddiasıyla gözaltına alınan 13 kişi 17 Ekim günü adliyeye sevk edildi. Bu kişilere destek vermek için adliye önüne gelen gruba yönelik, "Bunların arasında benim bayrağımı indiren var mı?" diye soran T.D. elindeki kılıçla eylemcilere saldırdı. Polis tarafından güçlükle yakalanan şüpheli polis merkezindeki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. 
 
BU KEZ BALTAYLA GELDİ
 
Kılıcına el konan T.D. dün öğle saatlerinde adliye önüne tekrar geldi. Demircide yaptırdığı 'Osmanlı baltası'nın sapına bez bağlayan T.D., yanında getirdiği teypten marşlar çalmaya başladı. Bir yandan da elindeki kağıtta yazan metni okumaya çalışan T.D., çevredeki vatandaşları IŞİD'e katılmaya çağırdı. "Her Türk erkeğini IŞİD'le beraber PKK'ya karşı savaşmaya çağırıyorum. Kola içmeyin, sakal bırakın" diye bağırmaya ve küfürler etmeye başlayan T.D. polis tarafından gözaltına alındı. Bahçelievler Polis Merkezi'ne götürülen şüpheli 'Terör örgütüne üye olmak' suçunu işlediği gerekçesiyle savcılığa sevk edildi. Akşam saatlerinde sorgusu tamamlanan T.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.