Bu kez Beşiktaş reddetti

Beşiktaş Milangaz'ın uzun süredir renklerine katmak için uğraştığı Kobe Bryant, Türkiye ziyaretinden sonra fikrini değiştirdi. Yıldız oyuncu, kulübe, "750 bin dolara gelirim" diye haber gönderdi. Ancak siyah-beyazlılar, kabul etmedi

Bu kez Beşiktaş reddetti
29 Eylül 2011 Perşembe 08:17 tarihinde eklendi.

 

NBA'in önemli oyun kurucularından birisi olan Deron Williams'ı renklerine bağladıktan sonra, dünyanın 1 numaralı basketbolcusu olarak kabul edilen Kobe Bryant'ı transfer etmek için uzun süre mesai harcayan Beşiktaş Milangaz, amacına ulaşamamıştı. Şimdi ise Bryant gelmek istedi ama bu kez siyah-beyazlılar reddetti.
 
Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen ve müthiş bir ilgiyle karşılaşan Kobe Bryant, siyah-beyazlı kulübe menajerleri aracılığıyla haber göndererek, aylık 750 bin dolara kadar inebileceğini ve Beşiktaş Milangaz'da forma giyebileceğini söyledi. Süper yıldız, İtalya'dan çok daha cazip teklifler almasına rağmen, Türkiye'de oynamak istediğini de iletti.
 
Fakat, bu kez Beşiktaş Milangaz teklifi reddetti. Sebebin de, Türkiye'deki tüm kulüplerin yaşadığı maddi sıkıntının siyah-beyazlılarda da yaşanması ve bu saatten sonra kaynak yaratma problemi olasılığı gösterildi.  Camia içinden de herhangi bir sponsor bulunamadığı için, Kobe Bryant transferi için bu dönemde aylık 500 bin doların bile ayrılmasının zor olduğu belirtildi.
 
Kombine satacaklardı
Bilindiği gibi basketbol şubesi için de sponsor arayışları sonuçsuz kalmış, Başkan Yıldırım Demirören, kendi şirketi 'Milangaz'ı basketbol takımına sponsor yapmıştı.
 
Beşiktaş Kulübü'nün, Kobe'ye teklif götürdüğü dönemde Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynamayı ve kombine satışlarından maliyetin büyük kısmını çıkarmayı düşündüğü öğrenildi.

Milliyet