Bu kez de Terim'i aradı

Bonservisinin sorun olmadığını belirten 30 yaşındaki yıldıza Terim 10 gün süre verdi. Tuncay, Wolfsburg yönetimi ile görüşerek G.Saraylı olacak

Bu kez de Terimi aradı
07 Temmuz 2012 Cumartesi 11:26 tarihinde eklendi, 1.083 kez okundu.

 

Galatasaray'da sürpriz bir isim daha gündeme geldi. Geçen sezon Bolton Wanderers'ta kiralık olarak forma giyen Tuncay Şanlı, Fatih Terim'i arayıp, "Gelmek istiyorum" dedi. Fatih Terim, Milli Takım'dan öğrencisi Tuncay'a, "Gerçekten G.Saray'da oynamak istiyorsan konuyu yönetime iletirim. Sana kamp sonuna kadar süre" cevabını verdi. Tuncay, "Galatasaray, Türkiye'nin en büyük takımlarından biri. Elbette sizinle birlikte çalışmayı isterim" dedi. Görüşmede Tuncay'ın, "Wolfsburg ile yollarım hemen hemen ayrıldı. Bonservis sorun olmaz. Bu işi kendim hallederim" sözü de verdiği öğrenildi.
 
TUNCAY: EN AZ 4 YIL DAHA OYNARIM
 
Fatih Terimbu görüşme üzerine yönetime, "Tuncay tam aradığım tipte bir oyuncu. İki ayağını da kullanabiliyor. Forvette, orta sahanın her yerinde oynar. Üstelik disiplinli ve düzgün biri" diyerek raporunu sundu. Geçen sezon Bolton Wanderers'ta 16 maçta şans bulan Tuncay için Abdurrahim Albayrak devreye girdi. Tuncay, Galatasaray kamptan dönene kadar bonservisini eline alırsa sarı-kırmızılı takıma imza atacak. Tuncay'ın yakın çevresine, "İsmim F.Bahçe ile özdeşleşti ama profesyonelim. 30 yaşındayım, en az 4 yıl daha futbol oynayacak gücüm var. Her şeyin hayırlısı" dediği belirtildi.