"Bu maçlarda oynamak zor"

Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, bu tarz maçlarda oynamanın zor olduğunu belirtti.

Bu maçlarda oynamak zor
12 Mart 2013 Salı 00:15 tarihinde eklendi.

 

Shota Arveladze 1-1 berabere kaldıkları Mersin İdmanyurdu maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında ilk devrenin kontrollü geçtiğini ve gol attıklarını kaydetti. Üç kontra atakta son paslarını gol yapamayınca sonucun böyle olduğunu ifade eden Arveladze, "İkinci devrenin ilk 15 dakikası oyunun hakimiyetini biraz rakibe verdik. Kafaya iyi çıkan oyuncuları olan bir takıma karşı mücadele ettik. Rakibimizin baskıyla üstümüze geldiği anda da kırmızı kartı gördük. 10 kişi kalınca her şey ters de dönebilirdi. Her iki takıma da geçmiş olsun'' diye konuştu.
 
Futbolculardan Adem Büyük ise Mersin'de puan kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirerek maçın genelinde zaman zaman iyi zaman zaman da kötü bir oyun ortaya koyduklarını ifade etti. Yakaladıkları pozisyonları gole çeviremediklerini anlatan Büyük ''Bunları gole çevirebilseydik bizim için daha rahat bir maç olurdu. Deplasmanda 1 puan bizim için teselli. Mersin iyi mücadele etti, başarılar diliyorum'' dedi.
 
Futbolculardan Matias Fritzler ise penaltıya kadar maçın kendilerinin kontrolünde olduğunu ancak 10 kişi kaldıktan sonra mücadele etmekte zorlandıklarını söyledi.

CİHAN