"Bu millete yanlış yapanlar bedel ödeyecek"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 10 gündür farklı senaryoların uygulandığını belirterek, "Bu millete yanlış yapanlar şunu bilsinler ki yaptıkları yanlış asla yanına kar kalmayacak, öyle veya böyle o bedeli ödeyeceklerdir." dedi.

Bu millete yanlış yapanlar bedel ödeyecek
26 Aralık 2013 Perşembe 19:24 tarihinde eklendi.

Gaziantep’te Şehir Hastanesi temel atma törenine katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Müezzinoğlu, "Ama birileri farklı farklı senaryolarla, hiç birbirbiriyle alakası olmayan birçok hadiseyi aynı torbaya toplayarak milletin ümüğünü sıkmak, milli irade ile oynamak, bu şekilde AK Parti’yi yıpratmak, bu şekilde Recep Tayyip Erdoğan’ı yıpratmak bu milletin kalp gözünün, gönül gözünün görmeyeceği bir yanlışı veya art niyet değildir. Bu art niyetli olanlara bu millet bugüne kadar nasıl dersini sandıkta verdiyse Gaziantep’te yine inşallah 30 Mart’ta yine bunlara dersini verecektir. İnanıyorumki milli irade dimdik ayakta yürümeye devam edecektir." diye konuştu.

Kapalı kapılar ardında senaryolar çizenlerin bedel ödemediğini vurgulan Müezzinoğlu, artık bedel ödeme zamanının geldiğini ifade etti. Müezzinoğlu, "Bu millete kapalı kapılar arkasında senaryolar çizenler, bu milletin iradesine müdahale edenler tarihi geçmişte bedel ödememiş olabilirler. 1960’lı yıllarda bu milletin iradesini idam edenler bedel ödememiş olabilirler.

1980’de bu milletin iradesine darbe yapanlar bedel ödememiş olabilirler. 1990’lı yıllarda, 28 Şubatlarda bu millete bedel ödetenler, bedel ödememiş olabilirler. Ama artık değişti. Artık AK Parti var. Artık Recep Tayyip Erdoğan var. Bu millete yanlış yapanlar şunu bilsinler ki yaptıkları yanlış asla yanına kar kalmayacak, öyle veya böyle o bedeli ödeyeceklerdir." açıklamalarına yer verdi.

Açıklamaların ardından hastanenin temel atma merasimi gerçekleştirildi.


CİHAN