Bu nasıl hayvan sevgisi ?

32 köpek ve çok sayıda kedi,Hümeyra Ulubay'ın hayvanlar için kiraladığı 3 katlı evde ölmek üzereyken kurtarıldı.

Bu nasıl hayvan sevgisi ?
28 Ocak 2012 Cumartesi 18:45 tarihinde eklendi, 1.778 kez okundu.

 

Karadeniz Bölgesi İnsan Hayvan ve Doğa Kaynakları Koruma Derneği Başkanı Hümeyra Ulubay’ın sokak hayvanları için kiraladığı 3 katlı evden 32 köpek, 2 kaplumbağa ve çok sayıda kedi ölmek üzereyken çıkarıldı.
 
İlkadım ilçesi, Liman Mahallesi, Şehit Polis Secehattin Gürrek Sokak'ta Hümeyra Ulubay'ın sokak hayvanları için kiraladığı bir evden gelen kötü koku ve gürültü üzerine çevre sakinleri İlkadım Belediyesi'ne şikâyette bulundular. Belediyenin Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri söz konusu adrese gittiklerinde ölmek üzere olan kedi, köpek ve kaplumbağalar ile karşılaştılar. Ekipler tarafından evden çıkarılan hayvanlar, Büyükşehir Belediyesi Sokak Köpekleri Barınağı'na götürüldüler.
 
Hayvanların mahsur kaldığı evin kapısı Ulubay'ın, hayvanlara bakması için anahtar verdiği Nermin Zerrin Işık tarafından açıldı. Evden, yaklaşık 4 gündür aç ve susuz olduğu tespit edilen 32 köpek, 2 adet kaplumbağa ve çok sayıda kedi çıkarıldı.
 
İlkadım Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü personeli Ali Güvenç, " Hayvanları ölmek üzereyken kurtardığımız için ekip olarak çok mutluyuz. Veteriner hekim eşliğinde hayvanları evden aldık. Büyükşehir Belediyesi Sokak Köpekleri Barınağı'na götüreceğiz. Hayvanlara barınakta biz bakacağız" dedi.