Bu pozlar jüriyi çıldırttı

İtalya’da yapılan Miss İtalya güzellik yarışmasına katılan üç güzel "fazla seksi" fotoğraflar çektirdikleri gerekçesiyle yarışmadan diskalifiye edildi.

Bu pozlar jüriyi çıldırttı
07 Eylül 2011 Çarşamba 13:26 tarihinde eklendi, 3.135 kez okundu.

 

Daily Mail’in haberine göre, bu yıl yapılan Miss Italya güzellik yarışmasına katılan güzellerden, 22 yaşındaki Alice Bellotto daha önce pembe geceliklere "kışkırtıcı" pozlar verdiği gerekçesiyse yarışmadan ihraç edilen ilk isim oldu.
 
Yarışmaya Roma’dan katılan 23 yaşındaki Raffaella Modugno da seksi kot pantolonları ve yüksek topuklu ayakkabılarıyla “fazla riskliö pozlar verdiği için diskalifiye edildi.
 
Son olarak diskalifiye edilen isim ise, yarışmaya Cenova yakınlarındaki Ligura’dan katılan 26 yaşındaki Tiziana Piergianni oldu. Yarışma jürisi Tiziana’nın daha önce internete düşen fotoğraflarını güzellik yarışmasına katılmasını engelleyecek kadar seksi buldu.
 
Bu yıl İtalya’nın Tuscany bölgesine bağlı Montecatini Terme’de düzenlenen yarışmanın bir jüri üyesi, daha önce "aşırı seksi" poz vermiş olan kızların yarışmaya katılmasının kurallara göre mümkün olmadığını bildirdi.