Bu sahne çırılçıplak mı çekildi?

Behzat Ç. dizisinde Ercüment'in masaj sahnesindeki görüntü buzlanmasıyla ilgili olarak Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu'nun yazısı şöyle:

Bu sahne çırılçıplak mı çekildi?
15 Şubat 2011 Salı 08:51 tarihinde eklendi, 8.598 kez okundu.

 

Behzat Ç ile Ercüment arasında kovalamaca ‘ilginç’ sahnelerle süslenmişti. Behzat,  Ercüment’i telefonla aradı. O sırada Ercüment kardeşimiz ‘karışık masaj’ pozisyonunda. Çıplak yatıyor ve telefonla konuşurken masaj(!) yapan hanımın arkadan saçları filan görünüyor. 
 
Telefon konuşması bittikten sonra kamera şöyle bir geriye çekilince Ercüment Bey kardeşimizle masaj yapan genç hatunun ‘çıplak’ oldukları hepimizin çok yakından tanıdığı buzlanma hareketiyle bizlere nakledilmiş oluyor. 
 
Şimdi Nejat İşler rol gereği ‘çırılçıplak mıydı? Yani çekimler bu şekilde mi yapıldı? Üstünde masaj yapan genç kızımız da aynen buzlanacak durumda mıydı? Bence olaya bu hava verilmek istenmiş. Gerçi bundan önce de mankene göğüs buzlaması yapılmıştı. 
 
Bol ‘biip’li ‘kirli, isli, puslu’ havası verilen dizinin böyle ‘sıra dışı’ buzlanmaları da olabilir. Çünkü bu sahneyi gören zaten ne olduğunu anlıyor. Bir de ayağa kaldırıp buzlamak pek de gerekli değildi. Ama dediğim gibi   “Bak bizde sınır yok Nejat Abi de soyunur” mesajı verilmiş gibi geldi bana.

Milliyet