Bu sözler olay çıkaracak

Ünlü spiker Ece Özbek ile aşkı uğruna karısından boşanan işadamı deve adamış. Ece Özbek ise ilk kez konuştu ve söyledikleri ile eski eşi çok kızdıracak.

Bu sözler olay çıkaracak
27 Mart 2012 Salı 10:00 tarihinde eklendi, 1.238 kez okundu.

 

19 yıllık eşi Reyhan Gülman'a 3.5 milyon TL ödemesine karar verilen işadamı Lemi Gülman'ın boşanması en çok da spiker sevgilisi Ece Özbek'i sevindirdi.
 
Bu ilişkiden bir oğlu olan Özbek, boşanmanın ardından üzerinde 'geçmiş olsun' yazılı pasta kestiklerini, deve kesmeye hazırlandıklarını açıkladı.
 
İşte Ece Özbek'in anlattıkları:
 
- Lemi'nin bir lafı vardı; 'Şu olaydan bir kurtulayım, deve keseceğim' diyordu. Kurtuldu ve adağını yerine getirip, deve kesecek. Çünkü bu süreçte çok haksızlığa uğradı. Reyhan Hanım 1,5 yıl babasına çocuğunu göstermedi.
 
KABIZLIKTAN KURTULMUŞ GİBİ RAHATLADIM
 
- Boşanma haberini duyunca Lemi'ye 'Geçmiş olsun' dedim ve o gün hep beraber pasta kestik. Pastanın üzerine de büyük harflerle 'Geçmiş olsun' yazdırdım. Şu an çok rahatladım. Kabız olursun da ondan sonra rahatlarsın ya. Biz de şu anda o dönemdeyiz.
 
KAZANAN BEN OLDUM
 
- 3.5 milyon TL'lik tazminatla ilgili dava henüz bitmedi. Sonuçlanması da uzun zaman alacak. Reyhan Hanım benim için "Ece Hanım daha çok bekleyecek, bu dava çok uzun sürer" demişti. Gerçekten geç oldu, güç oldu ama kazanan ben oldum. Şimdi ben de Reyhan Hanım'a şunu söylüyorum; mahkemeden karar çıktı ancak bu rakama bağlandı diye kesin bir şey yok. Bu sefer de siz bekleyeceksiniz. Çünkü dava temyize sonra Yargıtay'a gidecek.
 
- En kısa zamanda düğün yapacağız. Zaten biz Lemi ile gönülden evliyiz. Aşkla bağlıyız birbirimize. Düğün bir formalitedir. Bir imzadır. Ben onun eşiyim, o da benim eşim.
 
- Reyhan Hanım bana da 500 bin TL'lik tazminat davası açmıştı. Mahkeme 'bizi oyalama' diye bu talebini reddetti. Bizim Lemi ile ilişkimiz boşanma davasını açtıktan çok sonra başladı. Reyhan Hanım Lemi'nin zina suçlamasıyla karşı karşıya kaldığı için bu tazminatı (3.5 milyon) ödediği haberlerini yayıyor. Öyle bir şey yok. Mahkeme Lemi'nin babası zengin diye bu rakamı belirledi.

Vatan Gazetesi