Bu sözler Twitter'ı salladı!

Atatürk'ün sözlerinin ardından İsmail abinin İngiliz kralına verdiği ayar Twitter'i salladı

Bu sözler Twitterı salladı!
24 Nisan 2012 Salı 13:13 tarihinde eklendi, 2.197 kez okundu.

 

Leyla İle Mecnun'un dün akşam yayınlanan bölümünde Atatürk'ün İngiliz kralı VIII. Edward'a İstanbul'u ziyaretinde verdiği tarihi cevap canlandırılırken,İsmail abinin krala söylediği okkalı sözler Twitter'i salladı.
 
Atatürk'ün İngiliz kralı VIII. Edward'a İstanbul'u ziyaretinde verdiği tarihi cevap, Leyla İle Mecnun'a malzeme oldu. Atatürk'ün ' Bu millete her şeyi öğrettim, fakat uşaklığı öğretemedim! ' sözlerinden hareket eden Leyla ile Mecnun dizisi bu sözleri dizi sahnelerine taşıyarak anlamlı bir mesaj verdi
 
İsmail Abi yine hayal aleminde Leyla ile Mecnun dizisinde bu hafta Atatürk'ün İngiliz kralı VIII. Edward'a İstanbul'u ziyaretinde verdiği tarihi cevap canlandırıldı. Dizinin hayalperest ve ilginç karakteri İsmail Abi, kendisini Atatürk'ün uşağı olarak hayal eder.
 
İsmail Abi, Atatürk İngiliz kralı VIII. Edward'la görüşürken tepside taşıdığı çaylar, sakarlığı yüzünden kral Edward'ın üzerine dökülür. Kral Edward 'Dikkat etsene be adam, ne kadar da beceriksiz insanlarsınız ' der.
 
Atatürk'ten tarihi cevap Bunun üzerine Atatürk 'Bu millete pek çok şey öğrettim ama bir türlü uşak olmayı öğretemedim ' dedi.
 
İsmail Abi'den Kral Edward'a ayar Atatürk'ün bu sözlerinden sonra devreye giren İsmail Abi Kral Edward'a dönerek 'Aldın mı cevabını. Yani diyor ki sen bizi uşak mı sandın acaba diyor. Ne oldu yahu surat biraz morardın kaldın öyle. Burun havada, kaf dağında. Aldın cevabını otur şimdi oturduğun yerde ' diye konuştu.
 
Twitter bu sözlerle yıkıldı Leyla ile Mecnun dizisinde Atatürk'ün İngiliz kralı Edward!'a verdiği tarihi cevabın canlandırıldığı sahne ve İsmail Abi'nin okkalı sözleri sosyal paylaşım sitesi Twitter'da gecenin en çok konuşulan arasında yer aldı