"Bu takım için rahatımı bozarım"

Galatasaray'a ve Beşiktaş'a şampiyonluk yaşatan Mircea Lucescu'ya merak edilenleri yanıtladı..

Bu takım için rahatımı bozarım
01 Ocak 2011 Cumartesi 14:30 tarihinde eklendi, 1.228 kez okundu.

 

Galatasaray'a ve Beşiktaş'a şampiyonluk yaşatan Mircea Lucescu'ya merak edilenleri yanıtladı..Galatasaray'a ve Beşiktaş'a şampiyonluk yaşatan, ardından gittiği Shakhtar Donetsk'te ise tarihi başarılara imza atan Mircea Lucescu'ya merak edilenleri yanıtladı..
 
Fotomaç'ın haberine göre; Büyük takımlar hoca aradığında adı hep gündeme gelen tecrübeli çalıştırıcı, sorulara dobra dobra cevaplar verdi. Lucescu, Shakhtar'la sözleşmesinin sezon sonunda bittiğini ancak başkan Ahmedov'un kendisini bırakmaya niyeti olmadığını söyledi ve kararsızlık yaşadığını belirtti.
 
G.Saray defterini kapattı İşte Lucescu'nun ağzından dökülenler: "Burada rahatım yerinde. Baskı yok, stres yok. Antrenmanlara gazeteci bile gelmiyor. Her türlü rahat bir ortam. Bu rahat ortamı sadece Fenerbahçe'yi çalıştırmak için bozarım. Abdürrahim (Albayrak) devamlı arıyor, 'Aman sözleşmeni uzatma' diyor. Ama nezaketimden söyleyemiyorum, 'G.Saray defterini kapattım' diye. Fenerbahçe'nin o seyircisiyle neler yapılmaz ki... Sana samimi söylüyorum, Avrupa kupalarında iç sahada Real Madrid dahil hiçbir takım benim yönetimimde Saracoğlu'nda puan bile alamaz." 2 kez kapıdan döndüm İki kez F.Bahçe'nin kapısından döndüğünü belirten Lucescu, "İlki 70'li yılların sonlarında futbolcuykendi. Çavuşesku yönetimi yurt dışına transferime izin vermedi. Halbuki F.Bahçe ile anlaşmıştım. İkincisi 1991 yılındaydı. F.Bahçe İkinci Başkanı Yusuf Duru ile teknik direktörlük için anlaşmıştık. Ancak bunu da bir şekilde engellediler" dedi.