Bu telefon 10 bin euro

Lüks cep telefonu sektörünün önde gelen markalarından Vertu, bugüne kadar geliştirdiği en zengin içeriklere sahip akıllı telefonu “Constellation Quest”i tanıttı

Bu telefon 10 bin euro
28 Ocak 2011 Cuma 08:21 tarihinde eklendi, 1.070 kez okundu.

 

Vertu Global Satış Direktörü Steve Amstutz, Ventu ürünlerinde teknoloji, tasarım ve hizmetler olmak üzere 3 temel unsurun öne çıktığını belirterek, “Constellation Quest gerçek anlamda ilk akıllı lüks telefon” dedi.
 
Amstutz, Constellation Quest’in müşterilere en güncel teknolojiyi vermek üzere tasarlandığını, telefonda e-mail çözümü bulunduğunu, internet üzerinden gezinme fırsatları sunulduğunu, pusulalı ve bölgeye göre önceden yüklenmiş haritalı A-GPS bulunduğunu, EDOF ve çifte LED flaşlı 5 megapiksel kamera ve 40 GB dahili hafıza bulunduğunu belirtti.
 
Amstutz, telefonlarının fiyatlarının da 4 bin ile 10 bin euro arasında değiştiğini metal paslanmaz çelik olan Constellation Quest’in fiyatının ise 5 bin 800 euro olduğunu belirtti. Amstutz, “Constellation Quest en son ürettiğimiz ürün. Hem teknoloji, hem hizmetler, hem de içerik bulunuyor. Dünyada böyle bir telefon bekleyen çok fazla müşteri var. Fiyat aralığı içinde orta bir yerde...” dedi.

Milliyet