Bu yıl üniversite sınavına girecekti

KÜTAHYA'da kaldırımda yürürken elektik trafosuna dokununca akıma kapılarak ölen 17 yaşındaki lise öğrencisi Resul Pekuslu gözyaşları içinde toprağa verildi.

Bu yıl üniversite sınavına girecekti
16 Eylül 2014 Salı 15:08 tarihinde eklendi.
Servi Mahallesi Barbaros Sokak'ta dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Kütahya Kılıçarslan Lisesi son sınıf öğrencisi Resul Pekuslu yağmur sularıyla dolan sokakta yaya kaldırımında yürürken yanından geçtiği elektrik trafosuna tutunmak istedi. Pekuslu, dokunduğu trafoda elektrik kaçağı nedeniyle akıma kapıldı ve olay yerinde yaşamını yitirdi.
 
Ölen Resul Pekuslu'nun cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından bugün yakınlarına teslim edildi. Kütahya'ya getirilen Resul Pekuslu için Evliya Çelebi Mahallesi'ndeki Camii'nde ikindi üzeri tören düzenlendi. Törene Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, ölen gencin yakınları, okul arkadaşları ile çok sayıda kişi katıldı.
 
Resul Pekuslu'nun cenaze namazını Antalya'dan gelen imam olan dayısı Fatih Karazeybek kıldırdı. Resul Pekuslu, Evliya Çelebi Mezarlığı'nda toprağa verildi.
 
Emniyet Müdürlüğü yetkilileri lise öğrencisi Resul Pekuslu'nun ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü, o bölgedeki trafoların bakım ve arızasından sorumlu olan Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ) görevlilerinin ifadelerinin alındığını belirtti.