Bu yollara dikkat!

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Karabük-Yenice-Zonguldak karayolunun Bolkuş mevkisindeki heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Bu yollara dikkat!
22 Mayıs 2011 Pazar 09:03 tarihinde eklendi.

 

Mekece-Bozüyük karayolunun 68-71. kilometreleri arasındaki şev destekleme çalışmaları nedeniyle 07.00-19.00 saatleri arasında ulaşım servis yolundan sağlanırken, 23. kilometresindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-16.00 saatleri arasında yol aralıklı olarak trafiğe kapatılıyor. Bozüyük çevre yolunun 3-4. kilometrelerindeki köprü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım sağ taşıma yolundan yapılıyor. 
     
Beşikdüzü-İskenderli-Tonya karayolunun 2. kilometresindeki heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanıyor. 
     
Sinop-Gerze-Yakakent karayolunun 0-30. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım aralıklı olarak servis yolundan veriliyor. 
     
Ankara-İstanbul Otoyolunun Bolu Doğu ve Yeniçağa kavşakları arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor. 
     
Gazipaşa-Anamur karayolunun 24-27. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yol yarın 16.00-17.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak. 
     
Ankara-Gerede Otoyolunun Ovaçayı Köprüsü'ndeki bakım onarım çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti ulaşıma kapatıldı. Ulaşım İstanbul-Ankara istikametinde iki yönlü olarak kontrollü sağlanıyor. 
     
Anadolu Otoyolunun Ankara-Çeltikçi kesimindeki Hamamçayı Köprüsü'ndeki bakım-onarım çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti ulaşıma kapatıldı. Trafik İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak veriliyor. 
     
İnebolu-Kastamonu karayolunun 25-26. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. 
     
Niksar-Reşadiye-Erzincan karayolunun 49-52. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak veriliyor.