Bugün hastaneden taburcu oldu

ESKİŞEHİR'de arkadaşı Volkan Karaca ile birlikte uğradığı bıçaklı saldırıda yaralanan besteci, aranjör ve DJ, 31 yaşındaki Emrah Karaduman hastaneden taburcu edildi. Genç şarkıcı Aleyna Tilki ile birlikte hastaneden çıkan Emrah Karaduman, "Allah'a şükür bomba gibiyim" dedi.

Bugün hastaneden taburcu oldu
27 Mart 2017 Pazartesi 20:36 tarihinde eklendi.
Olay geçen 10 Mart gecesi İsmet İnönü Caddesi'nde meydana geldi. Eskişehir'e bir eğlence merkezindeki programı için gelen DJ Emrah Karaduman ile arkadaşı Volkan Karaca, kaldıkları otelin girişinde şarkıcı Aleyna Tilki'nin hayranı olduğunu söyleyen Enis Duman'ın bıçaklı saldırısına uğradı. Karnından ve sırtından bıçaklanan Emrah Karaduman ile kolundan yaralanan arkadaşı Volkan Karaca Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
 
Şarkıcı Aleyna Tilki'ye ilgi duyduğunu, olayı Emrah Karaduman'ın Aleyna Tilki'nin sevgilisi olduğunu düşünerek kıskançlık nedeniyle yaptığını söyleyen şüpheli 33 yaşındaki Enis Duman ilk olarak çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararı ve yurt dışına çıkış yasağıyla serbest bırakıldı. Duman, savcının itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi'ne gönderildi.
 
ESOGÜ Hastanesi Göğüs Kalp Damar Cerrahi Servisi'nde gerekli tedavisi yapılan Volkan Karaca bir süre önce hastaneden taburcu oldu. Aynı hastanenin Genel Cerahi Servisi'nde tedavi altına alınan Emrah Karaduman da bugün taburcu edildi. Karaduman, genç şarkıcı Aleyna Tilki ile birlikte hastaneden çıktı ve gazetecilere sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Karaduman bir gazetecinin "Geçmiş olsun, nasılsınız?" demesi üzerine, "Sağolun, Allah'a şükür bomba gibiyim" dedi.
 
Emrah Karaduman ve Aleyna Tilki daha sonra hastane önünde kendilerini bekleyen cipe binerek İstanbul'a hareket etti.