Bülent Arınç Alanya'ya geldi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, anne tarafından iki akrabasının nişan ve nikah törenine katılmak üzere Antalya'nın Alanya ilçesine geldi.

Bülent Arınç Alanyaya geldi
07 Aralık 2013 Cumartesi 21:52 tarihinde eklendi, 1.269 kez okundu.
 
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bugün saat 16.30 sıralarında Alanya Öğretmenevi'ne geldi. Arınç, Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, AKP ilçe başkanı Menderes Haymanalı ve partililer tarafından karşılandı. 
 
Yaklaşık 2 saat istirahat ettikten sonra lobiye inen Arınç, protokol ve partililerle bir müddet sohbet ettikten sonra nişan törenine katılmak üzere öğretmenevinden ayrıldı. Anne tarafından akrabası olan Hatice Özbudak'ın oğlu Muammer Özbudak ile Zeliha Özpelit'in aile arasında düzenlenen nişan törenine katıldı. 
 
Bugün öğretmenevinde kalacak olan Arınç, yarın sabah merhum dayısı Necati Yönet'in oğlu Kutlay Yönet ile Saniye Oğuz'un Alanya Belediyesi Düğün Salonu'nda yapılacak nikah törenine katılacak. Nikah töreninde nikah şahitliği yapacak olan Arınç, daha sonra ilçeden ayrılacak. 

CİHAN