Bülent Ersoy’a ramazan sansürü

Bülent Ersoy yerine ramazan ayı için çekilecek ikinci filmde Azra Akın tek başına oynayacak.

Bülent Ersoya ramazan sansürü
22 Mayıs 2012 Salı 14:43 tarihinde eklendi, 1.327 kez okundu.

 

Dünya devi Pepsi'nin reklamlarında rol alan Bülent Ersoy, ramazan için çekilen reklam filmlerinde yok. 4 filmlik anlaşma yapan ve 800 bin lira peşin para alan Bülent Ersoy yerine ramazan ayı için çekilecek ikinci filmde Azra Akın tek başına oynayacak.
 
MOONWALK DANSI YAPMIŞTI
 
İlk filmde Bülent Ersoy, Azra Akın'ın müzik hocasını canlandırmış ve yaptığı moonwalk dansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Ersoy'un çektiği reklam birkaç kez twitter'da en çok konuşulan konu başlığı olarak 'Trend Topic' listesine girmeyi başarmıştı.
 
BÜLENT ERSOY RAMAZANDA YOK
 
Bülent Ersoy, firmanın satışlarını artırdığı da belirtilen reklam öncesi 4 film için anlaştığı 800 bin lirayı peşin olarak almıştı. Buna karşın Ersoy'un ramazan ayı için çekilecek filmde olmayacağının öğrenilmesi kafaları karıştırdı. İkinci filmde Azra Akın'ın tek başına oynayacağı belirtildi. Firmanın senaryosu basına sızınca sil baştan yazılan ilk filmiyle ilgili hazırlattığı afişler de dikkat çekmişti.
 
FİRMAYLA SORUN MU YAŞADI?
 
Türkiye genelindeki billboard'larda Bülent Ersoy'un görüntüsüne yer verilmemiş, yalnızca Azra Akın'ın fotoğrafları kullanılmıştı. Meslek yaşamında ilk kez reklam filmi çeken Ersoy ile firma arasında sorunlar çıktığı konuşuluyor.
 
Kıvanç Tatlıtuğ'la evliliğe doğru giden ilişkisiyle gündemde olan, eski Dünya Güzeli Azra Akın'ın ise reklam başına 200 bin lira aldığı biliniyor. Akın'lı reklam haziran ayında çekilecek ve ramazan ayında seyirciyle buluşacak.