Bülent Uygun ile yeniden

Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl, sezon sonu sözleşmesi biten ve yolların ayrıldığı Teknik Direktörü Bülent Uygun ile yeniden görüştüklerini ve 3 yıllık anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Bülent Uygun ile yeniden
31 Mayıs 2013 Cuma 17:45 tarihinde eklendi.
Geçen sezon devre arası takımın başına gelerek Gaziantepspor'un kümede kalmasını sağlayan Bülent Uygun, sezonun bitmesiyle yeni sezon için anlaşmaya varamadığı açıklandı.

Gaziantepsporlu yöneticiler, yeni sezon öncesi Uygun ile yeniden yaptığı görüşme sonrası her konuda uzlaşmaya vardı. Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl, daha önceki görüşmelerde anlaşmaya varamadıkları tecrübeli çalıştırıcıyla prensipte anlaştıklarını belirterek, "Biz Bülent hocayla o da bizimle çalışmak istiyordu. Önceki görüşmemizde anlaşma sağlayamadık, fakat daha sonra yaptığımız görüşmemizde orta yolu bulduk. Bülent Uygun'un takıma gelmesiyle iyi çıkış yakalayıp başarılı puanlar almıştık. Önümüzdeki sezonda bu çıkışın devam edeceğini ve ligde daha iyi yerlere ulaşacağımızı düşünüyorum" dedi.
 
EN AZ 4 TRANSFER YAPILACAK
 
Aynı zamanda Transfer Komitesi Başkanı da olan Mustafa Kızıl, yeni sezonda ihtiyaç duyulan bölgelere takviye yapılacağını söyledi. İyi bir kadroya sahip olduklarını ve nokta transferler yapacaklarını anlatan Kızıl, "Geçen sezon devre arasından bu yana ilgilendiğimiz futbolcular var. Hocamızla anlaşmayı imzaladıktan sonra transfer çalışmalarımıza yoğunlaşacağız. Yerli ve yabancı en az 4 futbolcu transferi yapmayı hedefliyoruz. Tabi transferlerimiz nokta transferler olacak. Bu konuda hocamızın hazırladığı rapor doğrultusunda gerekeni yapacağız" diye konuştu.
 
Gaziantepspor ile yeniden anlaşmaya varan Bülent Uygun'un önümüzdeki hafta kente gelerek mukavele imzalayacağı öğrenildi.