Bülent Uygun'un alnı yarıldı

Sanica Boru Elazığspor teknik Direktörü Bülent Uygun'un maçın ardından başına tribünlerden bir cisim geldiği için yayıncı kuruluş Lig TV'de canlı yayına katılamadı.

Bülent Uygunun alnı yarıldı
17 Eylül 2012 Pazartesi 23:15 tarihinde eklendi, 1.068 kez okundu.

Sanica Boru Elazığspor'un Beşiktaş'a deplasmanda mağlup olduğu karşılaşma sonrasında teknik direktör Bülent Uygun'un yerine yardımcı antrenör Bayram Bektaş açıklamalarda bulundu.

 
Bülent Uygun'un başında bir yarılma olduğu için yayıncı kuruluş Lig TV'deki canlı yayına katılamadığını belirten Bayram Bektaş, "Bülent Hocamızın maç sonunda kafasına bir cisim geldi. Başında bir açılma var. Üzücü bir olay. Hocam da bu nedenle benim çıkmamı istedi" açıklamasını yaptı.
 
Karşılaşma ile ilgili görüşlerini dile getiren Bektaş, "Aslında maç başladığında Faubert ile bir pozisyonumuz var. Biz sorduk, kırmızı kart var diyorlar. Böyle bir karar verilseydi; bizim adımıza her şey daha iyi olabilirdi. Yine de ilk yarıyı istediğimiz gibi bitirdik. Fernandes'e önlem almıştık ama asistlerine engel olamadık. İstemediğimiz bir skor fakat yapacak bir şey yok. Sürekli deplasmandayız. Kendi sahamızda oynayamıyoruz. İnşallah kendi sahamızda, kendi taraftarımızın önünde istediğimiz sonuçları alarak çıkışa geçeriz" diyerek sözlerini noktaladı.