Bunalım intihara sürükledi

Bursa'da üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Tuğçe Tugay, girdiği bunalım sonucu evde kimsenin olmadığı sırada kendini iple tavana asarak yaşamına son verdi.

Bunalım intihara sürükledi
30 Eylül 2014 Salı 14:04 tarihinde eklendi.
Dumlupınar Üniversitesi'nde Matematik Öğretmenliği öğretimi gören Tuğçe'nin ölümü, ailesini ve arkadaşlarını yasa boğdu.
 
Bursa'da Merkez Osmangazi İlçesi'nde oturan Tuğçe Tugay, Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde Matematik Öğretmenliği öğretimi görüyordu. Bu yıl 3'ncü sınıfa giden Tuğçe Tugay, dün sabah evde kimsenin bulunmadığı sırada kendini iple tavana asarak intihar etti. Daha önce de ilaç içerek intihara teşebbüs etitği iddia edilen Tuğçe'nin cesedini, eve gelen annesi Cemile Tugay buldu. Sinir krizi geçiren acılı anneyi yakınları güçlükle sakinleştirdi. Ölümü ailesini ve arkadaşlarını yasa boğan Tuğçe Tugay'ın ceseti dün Bursa Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından toprağa verildi.
 
Derslerinde sıkıntı yaşadığı için bir süredir moralinin bozuk olduğu öne sürülen Tuğçe Tugay'ın intiharıyla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

DHA