Bunga Bunga’ya çırılçıplak delil

Fas asıllı Ruby ile para karşılığı ilişkiye girmekten yargılanan Berlusconi’nin davasında fotoğraflı belgeler ortaya çıktı

Bunga Bungaya çırılçıplak delil
11 Haziran 2012 Pazartesi 10:26 tarihinde eklendi, 1.757 kez okundu.

 

Brezilyalı model Michelle Conceicao (33), eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin çalışma ofisindeki masasının üzerinde çekilmiş Fas asıllı Karima El Mahroug’a ait çıplak fotoğraflar olduğunu öne sürdü.  

“Ruby” lakaplı Mahroug’la reşit olmadığı halde para karşılığı ilişkiye girdiği iddiasıyla yargılanan Silvio Berlusconi’nin (75) 25 Haziran’da görülecek davasında ifade vermeye hazırlanan Conceicao İngiltere’de yayımlanan The Times gazetesine konuştu. Conceicao, bir dönem ev arkadaşı olan “Ruby”nin çırılçıplak çekilmiş fotoğraflarını kendi fotoğraf makinesinde bulduğunu söyledi.
 
Conceicao’nun bahsettiği fotoğraflara delil değeri katan en önemli özellik ise, hepsinin Berlusconi’nin kariyeri boyunca tüm röportajlarını verdiği ve aile resimlerinin de bulunduğu masasında çekilmiş olması.

İddiaya göre, Conceicao fotoğrafların amacını sorduğu Ruby’den “Başbakan’a şantaj yapmak için” cevabını aldığı için onu evinden kovdu. Şimdiye dek her zaman Berlusconi’yi destekleyen model, 2010 yılında henüz 17 yaşında olan Ruby’nin eski başbakanla Arcore’daki villasında birlikte olduğunu gördüğünü açıkladı. 10 yaşındaki çocuğunu düşünerek “doğruları” söylemeye karar verdiğini söyleyen modelin iddialarını Berlusconi’nin avukatları yalanladı.