"Bunlar bizim için şeref madalyası"

MİT TIR'larıyla ilgili yayımlanan haber nedeniyle tutuklanan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, Nöbetçi 7. Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

Bunlar bizim için şeref madalyası
26 Kasım 2015 Perşembe 22:27 tarihinde eklendi.
MİT TIR'larıyla ilgili yayımlanan haber nedeniyle tutuklanan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, Nöbetçi 7. Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı. Dündar konuyla ilgili olarak yaptığı ilk açıklamada "Üzülmeye gerek yok. Bunlar bizim için şeref madalyası. İçeride ve dışarıda mücadelemiz devam edecek." yorumunda bulundu.
 
MİT TIR'larıyla ilgili yayımladıkları haber ve görüntüler nedeniyle haklarında başlatılan soruşturma kapsamında savcılıkta ifade verdikten sonra tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Dündar ve Gül, Nöbetçi 7. Sulh Ceza Hakimliği'nde de ifade verdi. Mahkeme, Dündar ve Gül'ün tutuklanmasına karar verdi. Can Dündar, mahkemenin kararını Twitter hesabından "Tutuklandık" diye duyurdu.
 
 Can Dündar tutuklama kararının ardından "Üzülmeye gerek yok. Bunlar bizim için şeref madalyası. İçeride ve dışarıda mücadelemiz devam edecek." yorumunda bulundu.