'Bunların planı...'

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Balıkesir'in Edremit ilçesinde partisi tarafından gerçekleştirilen mitingde konuştu.

Bunların planı...
27 Mayıs 2015 Çarşamba 21:30 tarihinde eklendi.
Perinçek, " Haziran seçimlerinden sonra Türkiye'ye tuzak yapmışlar. Planlarını Kemal Dervişlerini gönderiyorlar. Geldi açıkladı 2 gün önce. AKP, CHP hükümetini karacaklarını açıkladı. Bir de kucaklarına tabi PKK'yı aldılar. Bunların planı Türkiye'de bir AKP, CHP hükümeti kurmak. Abdullah Öcalan'ı da kucaklarına almak" dedi. 
 
Perinçek, "Düşman durmuyor. 7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye'ye tuzak yapmışlar. Planlarını Kemal Dervişlerini gönderiyorlar. Geldi açıkladı 2 gün önce. AKP, CHP hükümetini karacaklarını açıkladı. Bir de kucaklarına tabi PKK'yı aldılar. Bunların planı Türkiye'de bir AKP, CHP hükümeti kurmak. Abdullah Öcalan'ı da kucaklarına almak. Bu planı bozacak mıyız? Güneydoğu'da özerklik yapacaklarmış. Bu PKK'nın programı. Devletçik kurulacak. Bir yönetim oluşturulacak. Bunu hem AKP hem CHP hem de PKK savunuyor. Bunlar özerklikte de birleşiyorlar" diye konuştu.