"Bunların yaptığı şımarıklık"

Mazhar Alanson, Fizy Müzik Ödülleri'nde alacakları ödüller için asistanlarını gönderen Edis ve Mabel Matiz'e, sert çıktı.

Bunların yaptığı şımarıklık
23 Eylül 2018 Pazar 10:29 tarihinde eklendi.
Fizy Müzik Ödülleri önceki akşam düzenlenen tören ile sahiplerini buldu. Mabel Matiz ve Edis ödüllerini almaya asistanlarını gönderdi. Gecenin sonunda ‘Tüm Zamanların En İyi Grubu’ ödülünü almak için sahneye çıkan Mazhar Alanson, “Biz maalesef asistanımızı gönderemedik, kendimiz geldik” diyerek Edis ve Mabel Matiz’e gönderme yaptı. “Bu yaşımıza rağmen biz buradayız” diyen Alanson, “Bunların yaptığı şımarıklık” ifadelerini kullandı.
 
Fizy Müzik Ödülleri önceki akşam düzenlenen tören ile sahiplerini buldu. Gecede 11 dalda ödül dağıtıldı ve tören 35 dakikada bitti. Burcu Esmersoy’un sunduğu geceye Tarkan ve Sezen Aksu katılmadı. Mabel Matiz ve Edis ise ödüllerini almaya asistanlarını gönderdi.
 
“ASİSTANLARIMIZI GÖNDERMEDİK, KENDİMİZ GELDİK”
 
Gecenin sonunda ‘Tüm Zamanların En İyi Grubu’ ödülünü almak için sahneye çıkan Mazhar Alanson, “Biz maalesef asistanımızı gönderemedik, kendimiz geldik” diyerek Edis ve Mabel Matiz’e gönderme yaptı.
 
Tüm özenleri ve şıklıklarıyla gecede yer alan grup, “Bu yaşımıza rağmen biz buradayız” dedi.
 
“BUNLARIN YAPTIĞI ŞIMARIKLIK!”
 
Hürriyet Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu’na konuşan Mazhar Alanson, konuyla ilgili, “Ne yapayım Cengiz’cim gelişine vurdum topa. Ama öyle de pas verilmez ki… Öyle pas verirsen Mazhar Abiniz de golü atar… Ne demek geceye asistanını göndermek. Ödül aldıysan kalkıp geleceksin. Bu genç arkadaşların yaptığı şımarıklıktan başka bir şey değil” dedi.
 
Alanson’un bu yorumu geceye asistanlarını gönderen Edis ve Mabel Matiz’e olarak algılandı. / HT Magazin