"Burak kızarsa etek giymem"

Son zamanlarda oyuncu Burak Özçivit'le olan birlikteliğiyle adından söz ettiren sosyetik güzel Ceylan Çapa, katıldığı İstanbul Fashion Week etkinliklerinde ilginç açıklamalar yaptı

Burak kızarsa etek giymem
12 Şubat 2012 Pazar 10:22 tarihinde eklendi, 3.230 kez okundu.
Erol Albayrak defilesini izleyen Çapa, “Seneler ilerledikçe IFW’ye olan ilgi azalıyor. Favori parçam Tülin Şahin’in son giydiği tuvaletti. Gamze Saraçoğlu’nun koleksiyonu da çok güzeldi” dedi.
 
Albayrak defilesindeki cesur tasarımları çok beğendiğini dile getiren Çapa, kendisine podyumlardan teklif geldiğini söyledi ve ekledi: “Ama şu anda böyle bir şey düşünmüyorum. Kendi adıma cesur tasarımlar giyerim. Ancak çok fazla teşhircilikten yana değilim. Çok kapalı bir elbise de giyebilirsin ama onu nasıl taşıyacağın daha önemli. Vücudun güzelse her şey yakışıyor.”
 
Çapa, “Sevgiliniz Burak Özçivit mini etek giymenize kızar mı?” sorusuna ise “İlişkimle ilgili sorulara cevap vermiyorum. Ama Burak etek giymeme kızmaz, öyle bir şey yok. Kızsaydı giyemezdim” diye yanıt verdi. Çapa, dizilerden Muhteşem Yüzyıl’ı beğenerek izlediğini de sözlerine ekledi.