Burak Yıldırım’ın cenazesi Adli Tıp’tan alındı

Bıçaklanarak öldürülen Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım’ın (20) cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alındı

Burak Yıldırımın cenazesi Adli Tıptan alındı
13 Mayıs 2013 Pazartesi 16:37 tarihinde eklendi, 1.720 kez okundu.

Bıçaklanarak öldürülen Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım’ın (20) cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Yıldırım ailesinin ikinci kez evlat acısı yaşadığı öğrenildi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında dün oynanan karşılaşmanın ardından evine giderken kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçakla yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Burak Yıldırım'ın cenazesi otopsi işleminin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Cenazeyi almak için hastaneye gelen Yıldırım'ın yakınları yaşananlara tepki gösterdi. Yıldırım’ın amcasının oğlu Şakir Yıldırım, “Giden can bir daha geri gelir mi? Allah belalarını versin. Fenerbahçe'yi çok severdi. Kombine bileti vardı. Ben istemiştim, maça ben gidecektim. Kader, takdiri ilahi artık yapacak bir şey yok.” diye konuştu.

Öte yandan, Yıldırım ailesinin 2003 yılında 2 yaşında olan oğulları Ahmet Yıldırım’ı da kaybettikleri öğrenildi. 10 yıl önce yaşanan olayda Ahmet’in evlerinin balkonunda top oynadığı sırada 3. kattan düşerek hayatını kaybettiği kaydedildi.

Burak Yıldırım'ın cenazesi Gaziosmanpaşa’da kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.


CİHAN