Burak'ı şoke eden pişkinlik!

Galatasaraylı Burak Yılmaz, kendisini Trabzon Valisi olarak tanıtarak yardım kampanyası yalanıyla 10 bin TL dolandırılması olayı ile ilgili ifade verdi.

Burakı şoke eden pişkinlik!
11 Aralık 2013 Çarşamba 12:14 tarihinde eklendi.
Polis, Burak Yılmaz’ın ifadesini Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sonrasında aldı.
 
Akşam 'ın haberine göre; Trabzon Valisi’nin Trabzon'da oynadığı dönemlerden de tanıdığını belirten milli futbolcu, telefonda dolandırıcıların çok inandırıcı olduğunu belirtti. Birkaç kez valinin sesini duyduğunu belirten golcü oyuncu, telefondaki sesi ayırt edemediğini söyledi.
 
Verilen hesaba parayı yatırdıktan sonra valiliği aramasıyla dolandırıldığını anladığını söyleyen Burak Yılmaz'ın, "Paranın gittiğini anlayınca bana verdikleri numarayı aradım. Sahte valiye küfür ettim. Ancak pişkinler (O kadar paran var 10 bin TL’nin mi lafını ediyorsun?) diyerek işi pişkinliğe vurduklarını” söylediği öğrenildi.
 
Öte yandan sarı-kırmızılı oyuncuyu dolandıran dolandırıcıların, daha öncekiler gibi bilgisayar üzerinden bir programı kullanarak arama yaptıkları belirlendi. Tespit edilen IP adresinin ise İsveç üzerinden hat alarak arama yaptığı ortaya çıktı.