Burak'ı yerden yere vurdu

Hakem Bülent Yıldırım'ın Burak Yılmaz'ın pozisyonunda penaltı kararına hükmetmesi büyük tartışmaları da beraberinde getirirken; Burak Yılmaz için en sert yorum Hıncal Uluç'tan geldi.

Burakı yerden yere vurdu
27 Ağustos 2012 Pazartesi 14:36 tarihinde eklendi, 1.585 kez okundu.

 

Hıncal Uluç, Sabah'a yaptığı açıklamalarda Burak Yılmaz ve Galatasaray Kulübü'nü adeta yerden yere vurdu. Galatasaray'ın Burak Yılmaz'ı transfer ederek büyük bir hata yaptığını dile getiren Uluç, "Bu tür insanlar nasıl Galatasaray forması giyebiliyorlar, anlamaktan gerçekten zorluk çekiyorum. Engin'in hali meydandayken, bir de şimdi Burak için. Burak bunu hep yapıyor. Milan Baros'tan kurtulduk derken, bir Galatasaraylı olarak şimdi de Burak sorunu ile karşılaşıyoruz. Bu şekilde gelecek olan bir puana Galatasaray Yönetimi razı mı, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim razı mı? Fatih hocam dün gece rahat uyuyabildi mi? Vay be Beşiktaş'a yenilmedim diyebildi mi? Yüz karası bir olay bu" dedi.
 
"BU PİSLİKLER UYGUN GÖRÜLÜYOR DEMEK Kİ..."
 
Burak Yılmaz'ın kendisini yere atmasını gelenek haline getirdiği görüşünü de savunan Uluç, "Kendisini yere atmayı gelenek haline getirmiş insanı Galatasaray transfer ediyor ve alırken de demiyor ki; "Bak kardeşim biz seni alıyoruz ama sen bu huyundan vazgeçmezsen bu takımdan defolur gidersin. Hayır, Engin'e verilen 11 maçlık ceza için Galatasaray Tahkim'e gidiyor. Galatasaray'ın bu adam, Galatasaray forması giymeye layık değil demesi gerekir. Türkiye'nin en büyük kulüplerinden bir tanesi bu pislikleri uygun görüyor demek ki? Biz ne konuşalık, Galatasaraylı olsan ne olur, Beşiktaşlı olsan ne olur; insan nefret ediyor, iğreniyor artık" şeklinde konuştu.