"Buram buram hizmet göreceksiniz"

AK Parti Milletvekili ve Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım, “3 Kasım’dan bu yana herkes buraya baksın, 780 bin kilometrekare Anadolu toprağının her köşesine baksın, buram buram hizmet göreceksiniz.” dedi.

Buram buram hizmet göreceksiniz
09 Ocak 2014 Perşembe 20:55 tarihinde eklendi.

Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Aziz Kocaoğlu'nun, “İzmir’e ne yaptın?” eleştirisine cevap verdi.

Selçuk ilçesine yaptığı seçim gezisinde konuşan Yıldırım, şunları söyledi: “80 yılda yapılan 6 bin kilometrenin üzerine 17 bin kilometre bölünmüş yol koyduk. 11 yılda, 80 yıllık hizmetin 2,5 katını kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim İzmir’e ne yaptığımızı sormak isteyenler, bir gün Çiğli’den sabah mesaisine kalkıp Balçova’ya Altınyol’dan gitsinler. Kaç saat sonra, kaç saat gecikmeyle işlerine varacaklar.

3 saatte varamazlar ama bizim yaptığımız çevre yoluyla yarım saatte işe giderler. ‘İzmir’e ne yaptın?’ diyenlere ithaf olunur. Deniyor ki, ‘Başkan adayı, İzmir’e acıyormuş.’ İzmir acınacak değil, gurur duyulacak bir şehir. Kimse söylediğimi oraya buraya çekmesin. Ben İzmir’e acınacak şehir demedim. Şunu dedim: İzmir’i 10 yıldır hizmetsizliğe lâyık gören yöneticilere acıyorum. Yerel yöneticilere acıyorum. İzmir’i bu halde bırakmaya hakları yok. İzmir’e onların hayal edemediği kadar hizmetimiz var.” 


CİHAN