Burası CİZRE !...

ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi Nur Mahallesi'nde PKK yandaşları yolları kesmek için kazdıkları hendekleri kepçe ile kapatmaya giden polislere havai fişek ve molotof kokteylle saldırdı. Polisin gaz bombası ile müdahale ettiği saldırganlar ara sokaklara kaçarken, yer yer silah sesleri duyuldu. Cizre'nin Nur Mahallesi'nde PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever

Burası CİZRE !...
18 Aralık 2014 Perşembe 18:17 tarihinde eklendi.
ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi Nur Mahallesi'nde PKK yandaşları yolları kesmek için kazdıkları hendekleri kepçe ile kapatmaya giden polislere havai fişek ve molotof kokteylle saldırdı. Polisin gaz bombası ile müdahale ettiği saldırganlar ara sokaklara kaçarken, yer yer silah sesleri duyuldu.
 
Cizre'nin Nur Mahallesi'nde PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri mahalleye polisin girişini engellemek için 2 gün önce sokaklara hendekler kazdı. Mahalle sakinlerinin araçlarıyla giriş yapamadığı sokaklara kazılan hendekleri kapatmak için polis ekipleri zırhlı araçlar ve kepçeyle mahalleye gitti. Hendekler kepçe ile kapatılırken, YDG-H'liler havai fişek, molotof ve taşlarla polis ekiplerine saldırdı. Polisin gaz bombalarıyla müdahale ettiği saldırganlar ara sakaklara kaçtı. Ara sokaklarda olayların sürdüğü sırada sık sık silah sesleri duyuldu.
 
Saldırganların yoğun taş ve molotof attığı kepçe ise bölgeden çekilirken, polis ekipleri bir süre mahallede kaldıktan sonra ayrıldı.

DHA