Burç Kolye

Bayanların en çok tercih ettikleri aksesuarlar arasında ilk sırada kolye çeşitleri gelmektedir. . Tyran Design Markasının 12 takım yıldızından oluşan burç kolye modelleri, birbirinden şık tasarımlar ile iyi bir gümüş kolye tasarımı olmaktadırlar.

Burç Kolye
30 Kasım 2018 Cuma 14:46 tarihinde eklendi, 1.437 kez okundu.

Bayanların en çok tercih ettikleri aksesuarlar arasında ilk sırada kolye çeşitleri gelmektedir. . Tyran Design Markasının 12 takım yıldızından oluşan burç kolye modelleri, birbirinden şık tasarımlar ile iyi bir gümüş kolye tasarımı olmaktadırlar. Bu kolyeler, kişilerin zevklerini, karakterlerini yansıtan ürünlerdir. Özellikle astrolojiye ilgi duyanlar özel tasarım kolyeler ararlar ve tasarımcılar da, her burca ait çeşitli tasarımlar yaparak yeni kolye modelleri ortaya koyarlar. Farklı modellerde yapılan kolyeler parlak taşlı veya sade modeller olarak tasarlanabilmektedir. Kendi zevkinize göre istediğiniz modeli bulma şansınız her zaman bulunmaktadır.

Gümüş Takı ve mücevher tasarımcıları, tüm burçlara özgü özel tasarımlarında çeşitli özellikleri bulunan taşlar kullanılarak, astroloji burçlarının ve taşların gücüne inanlar için iddialı aksesuarlar oluşturmaktadırlar. Burç kolye çeşitleri genellikle altın olarak tasarlandığı gibi gümüş olarak da tasarlananları bulunmaktadır. Birçok yerde imitasyon ürünlerden yapılmış farklı modelleri bulabilirsiniz.
 

Tyran Design Model olarak, oval zemin üzerine işleme, kare zemin üzerine işleme, kabartmalı işlemeler, burç şeklinde tasarımlar olarak farklı modellerde bulabilirsiniz. Astrolojiye ilgi duyanlar, kendi burçlarına ait kolyeleri taktıklarında kendilerinde totem etkisi oluşturduğunu, kendilerini şanslı ve güçlü hissettiklerini düşünürler. Aksesuarlara bu büyülü havayı katabilmek için kolye tasarımcıları en ince çalışmalarını yaparak, hem şık bir görünüm kazanmanızı hem de psikolojik olarak kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlamaya çalışmaktadırlar.
 

Gümüş Burç kolyelerinizi taktığınızda, burcunuzun tüm özelliklerini taşıdığınızı düşünürsünüz ve sizi büyülü bir havaya sürüklemeye başlar. Gün boyunca kendinizi güvende ve şanslı hissedersiniz. Burç kolye modellerini, kendi burcunuza göre seçebilir veya sevdiklerinize bir hediye alacağınız zaman, o kişinin burcunu öğrenerek kendisine şık bir burç kolye hediyesi alarak sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz. Her burcun özelliği farklıdır ve aksesuar tasarımları ile bu özellikler kolyelere yansıtılır.
 

Burç kolyeleri kendiniz veya sevdikleriniz için, zincirleri ile birlikte alabileceğiniz gibi, tek kolye olarak da alabilirsiniz. Tüm burç kolyeleri 14 ayar altından yapılmakta ve parlak görünümlü olmaktadır. Kolye çeşitleri zengin çeşitleri ile herkesin zevk ve ihtiyaçlarına göre tasarlanmakta, burcunuz mücevhere dönüştürülmüş olmaktadır. Burç kolyelerinizi günlük kullanımlar için sade tasarım çeşitlerinden veya özel günleriniz için, değerli mücevher çeşitlerinden seçebilirsiniz.
 

  1. Koç Burcu Kolye


     

Takılara uygulanan burçlar Tyran fikirlerinden bir olup çokça rağbet görmektedir. Zincir ve değişik maden tasarımı üzerine kurulu olan koç figürleri iki parçadan oluşmaktadır. Zincir ayarlanabilir özelliğe sahip olduğu için koç burcu kolye istenilen yükseklikte tutulabilir. Tasarımlarında kullandığı objeler koç burcu özelliklerini taşıyacak motiflerle kullanılarak koç burcu hakkında da ipuçları vermektedir.
 

Kılıç, kalkan özgürlük ruhunu, ateş burcun gurubunu renklerde burcun renklerini anımsatır. Kaliteli malzemeden üretilen koç burcu kolye bu burçta olanlara hediye edilebilecek ürün. Kıyafetlerle kombinlenmesi için farklı renk ve farklı materyal kullanılması için sipariş verilebilir. Yükte hafif maneviyatta çok ağır bir etkiye sahip olan kolye özenle hazırlanır.
 

  1. Boğa Burcu Kolye


     

Boğa deseninin ve kalkan motifinin birlikte kullanıldığı boğa burcu kolye güzelliği ile ön plana çıkmaktadır. Kalkan motifi kolyenin merkezinde yer almaktadır. Felsefe ile Astroloji arasındaki bağların kolye üzerine yansıması karakteristik bir ruhu göstermektedir. Şövalye ruhunun kolye üzerinde kullanılması Orta Çağ ile modern yaşam arasında ayrı bir güzellik kurmuştur. Boğa burcu kolyenin ağırlığı 14 gramdır.
 

Kolyenin zinciri ayarlanabilir özelliktedir. Kişiselleştirilebilir özellikleriyle kullanıcılarının beğenisine sunulan kolye farklı renk seçenekleri ile karşımıza çıkmaktadır. Fırınlama yöntemi kullanılarak oluşturulan bu kolye diğer kolyelerden daha dayanıklı bir yapıya sahiptir. Ayrıca boğa burcu kolye özel cam mine malzemesi ile yapıldığından renkleri daha canlı ve daha sağlamdır.

 

  1. İkizler Burcu Kolye


     

İkizler burcu kolye kendine özel karakteristik yapısıyla ön plana çıkmaktadır. Orta Çağ ile modern dünya arasındaki çizgiyi tasarımına yansıtmıştır. Şövalyelerin simgesi olan kalkan, kolyenin merkezinde yer almaktadır. Felsefe ile astrolojinin arasındaki bağ bu kolye üzerinde gösterilmiştir. Kolyenin ağırlığı 14 gramdır. Kolye zengin renk çeşidi ile kullanıcılarının beğenisine sunulmuştur.
 

Ayrıca kolyenin yapımında fırınlama yöntemi kullanılmıştır. Bu durum kolyenin daha sağlam bir yapıda olmasını sağlamıştır. Kolyenin yapım malzemesi olarak özel cam mine kullanılmıştır. Bu durum renklerin daha belirgin olmasını sağladığı gibi kolyeye dayanıklılık vermesini de sağlamıştır. İkizler burcu kolye ayarlanabilir zincir konusunda da kullanıcıları için avantaj oluşturmaktadır. Ürün için farklı kişiselleştirmeler mevcuttur.
 

  1. Yengeç Burcu Kolye


     

Özel cam mine kullanılarak fırınlama tekniği ile pişirilmiş ve dayanıklılığının yanı sıra canlı bir görünüme sahip olan yengeç burcu kolye, astrolojik ögelerden yola çıkılarak tasarlanmıştır. Karakteristik bir duruşu olan kolye, ayarlanabilir zincir boyu ve renk seçenekleri ile karşınıza çıkmaktadır. Tyran ruhuna sahip zodyak koleksiyonda kalkan kesim ön planda yer alıyor.
 

Astrolojik ögeler ile birlikte gelen modern şövalye ruhunu kolye içerisindeki sembollere işleyen tasarımda farklı kasa ve zincir renkleri ile şıklığınıza şıklık katabilir ve modern bir görünüm yakalayabilirsiniz. Özellikle Orta çağ şövalyelerinin savunma amacı ile üzerinde bulundurduğu savaş aleti kalkan, günümüzde de kolyenin tam merkezinde yerini bulmuş durumdadır.
 

  1. Aslan Burcu Kolye


     

Felsefe ile Astroloji arasında kurulan bağların yansıması olarak karşımıza bu kolye çıkmaktadır. Aslan burcu kolye tüm ihtişamı ile kullanıcıları için tasarlanmıştır. Ürün fırınlanma yöntemi ile meydana getirilmiştir. Bu durum kolyenin daha dayanaklı olmasını sağlamıştır. Ayrıca renklerinin daha canlı görünmesini sağlamıştır.
 

Aslan buru kolye 14 gram ağırlığındadır. Yapımında için özel cam mine kullanıldığı için diğer malzemelerden oluşan kolyelerden daha sağlamdır. Astrolojik öğeler ve şövalye ruhunun yansıması kolyenin üzerinde bulunmaktadır.
 

Kalkan motifi ve aslan simgesi kolyenin cazibesini arttırmaktadır. Zincir boyu ayarlanabilmektedir. Ayrıca kolye için zengin renk seçeneği de mevcuttur. Aslan burcu kolye karakteristik tasarımıyla ve farklı özellikleriyle kullanıcılarını beklemektedir.
 

  1. Başak Burcu Kolye


     

Felsefe ve Astroloji arasındaki çizgi başak burcu kolyenin yapımında ustalıkla kullanılmıştır. Kendine özel karakteristik yapısıyla kullanıcılarının beğenisine sunulan başak burcu kolye üzerinde kalkan motifi vardır. Kolyenin tam merkezinde kullanılan bu motif şövalyeliğin ruhunu yansıtmaktadır. Orta Çağ ile modern dünya arasında kurulan bu bağ kolye üzerinde simgeleştirilmiştir.
 

Başak burcu kolye 14 gram ağırlığındadır. Kolyenin yapım malzemesi özel cam minedir. Bu malzeme kullanılarak kolyedeki renklerin daha canlı olması sağlanmıştır. Ayrıca kolyenin daha sağlam yapıya kavuşması sağlanmıştır. Fırınlama yöntemi ile yapılan başak burcu kolye diğer kolyelerden daha dayanıklıdır. Farklı renk seçenekleri ile kullanıcılarına ulaşan kolyenin ayarlanabilir zincir özelliği de bulunmaktadır.
 

  1. Terazi Burcu Kolye


     

Astrolojik özelliklerin yansıtıldığı kolye farklı tasarımıyla herkese hitap ediyor. Kalkan üzerine işlenerek yapılan terazi burcu kolye özel cam mine kullanılarak tasarlanmıştır. Ayarlanabilir zinciri ve değişik renk alternatifleri sunmaktadır. Zincir boyu 45-50 cm ya da 55-60 cm olarak kişiye göre hazırlanabilmektedir. Fırınlama yöntemi kullanılarak pişirildiği için diğer minelere oranla daha sağlam ve canlı renklidir.
 

Terazi burç kolyesi, kalkan ve zincir kısmı 925 ayar gümüş ve mine kısmı siyah olarak tasarlanmış olup orta kısmında klasik terazi sembolü yer almaktadır. Ancak farklı renk ve tasarımlarla sipariş üzerine çalışılmaktadır. Modern ve şık tasarımlarla kolyelere karakter kazandırılmaktadır. Üç iş günü içinde siparişler kargoya verilebilmektedir.
 

  1. Akrep Burcu Kolye


     

Akrep burcu kolye kendisine özel tasarımıyla kullanıcılarının beğenisine sunulmuştur. Felsefe ve astrolojinin arasındaki bağın yansıması bu kolye üzerinde görülebilir. Şövalyelerin ve o dönemin karakteristik yapısını yansıtan kalkan motifi bu kolyenin ana temasını oluşturmaktadır. Akrep deseni ise kolyenin tüm güzelliğini ortaya koymaktadır. Kolye ayarlanabilir zincir seçeneği ile kullanıcılarına kolaylık sağlamaktadır.
 

Ayrıca geniş renk seçeneği de kolyeyi ön plana çıkartan bir başka özelliktir. Kolyenin yapımında fırınlama yöntemi kullanılmıştır. Bununla birlikte özel cam mine kullanılmıştır. Bütün bu özellikler kolyenin daha dayanıklı olmasını sağlamıştır. Akrep burcu kolye 14 gram ağırlığındadır. Ürün kişiselleştirilebilir seçenekleriyle ve kendisine özel karakteristik yapısıyla kullanıcılarını beklemektedir.
 

  1. Yay Burcu Kolye


     

Burç takıları her zaman insanlar için ilgi odağı olmuştur. Felsefe ile Astroloji arasındaki bir bağın simgesidir. Yay burcu kolye tüm zarafetiyle kullanıcılarını bekliyor. Özel cam mine malzemesinin kullanıldığı bu ürünün yapımında fırınlama tekniği kullanılmıştır. Bundan dolayı kolyedeki renkler daha canlı ve kolye daha sağlam yapıdadır. Bu kolyenin ana simgesi kalkan motifidir. Kalkan motifi şövalye ruhunun kolyeye yansıması olarak karşımıza çıkmaktadır.
 

Bu motif savunma ruhunu ortaya koymaktadır. Günümüzde bu desen yay burcu kolyenin tam merkezinde kendisine yer bulmuştur. Bu kolyenin zincir boyu ayarlanabilir niteliktedir. Ayrıca farklı renk seçenekleri mevcuttur. Zodyak koleksiyonu bu ürün kullanıcılarını beklemektedir. Yay burcu kolye 14 gram ağırlığa sahiptir.
 

  1. Oğlak Burcu Kolye


     

Oğlak burcu kolye 14 gram ağırlığındadır. Ayarlanabilir zincir özellikleriyle karşımıza çıkan kolye farklı renk seçeneklerini kullanıcılarına sunmaktadır. Kolyenin merkezinde kalkan motifi kullanılmıştır. Bu motif ile Orta Çağ ile modern dünya arasında bağ kurulmuştur. Şövalyeliğin karakteristik ruhu kolye üzerine yansıtılmıştır. Felsefe ile Astroloji arasındaki çizgi kolye üzerinde kullanılarak farklı bir tasarım ortaya çıkartılmıştır. Kolye özel bir koleksiyondur.
 

Fırınlama yöntemi ile oluşturulan kolye sağlam bir yapıya kavuşmuştur. Ayrıca yapımında özel cam mine kullanılarak kolyenin üzerindeki renkler daha canlı hale getirilmiştir. Bu malzemeden dolayı kolye daha dayanıklı olmuştur. Oğlak burcu kolye kendine özel tasarımı ve kişiselleştirilebilir tüm özellikleriyle kullanıcılarının beğenisine sunulmuştur.
 

  1. Kova Burcu Kolye


     

Felsefe ve Astrolojinin arasındaki bağın yansıması kova burcu kolye üzerinde kullanılmıştır. Orta Çağ ile modern dünya arasındaki çizgi tüm güzelliğiyle kolye üzerinde simgeleştirilmiştir. Özellikle şövalyelerin karakteristik ruhu ve kalkan kolyenin merkezinde yer almıştır. Kolye ayarlanabilir zincir seçenekleriyle kullanıcıları için avantaj sağlamaktadır. Ayrıca zengin bir renk seçeneği de alternatif sağlamaktadır.
 

Kolyenin ağırlığı 14 gramdır. Kova burcu kolye fırınlama yöntemi ile oluşturulmuştur. Bundan dolayı dayanaklı bir yapısı vardır. Ayrıca yapım malzemesi olarak özel cam mine kullanılmıştır. Bu durum renklerin daha canlı görünmesini sağladığı gibi kolyeyi daha sağlam bir yapıya kavuşturmuştur. Kova burcu kolye tüm kişiselleştirilmiş tasarımıyla kullanıcılarının beğenisine sunulmuştur.
 

  1. Balık Burcu Kolye


     

Balık burcu kolye eşsiz işçilik kullanarak üç boyutta üretilen balık amblemi olan bir parçadır. Kalıcı, doğal bir ruha sahip astrolojiye meraklı olanlar için çok değerlidir. Değişik dış tasarım üzerine balık figürleri verilerek balık burcuna hitap eden altın, gümüş ayarlarında çeşitleri mevcuttur. Fazla ağır olmayan, kolay takılıp sökülebilen değişik modeller üretilen ve bir zincir ile beraber satışa sunulan ürünlerdir.
 

Balık işareti takıya yansıtılarak benzersizliğiniz taçlandırılmaktadır. En sevdiğiniz burcunuzu mükemmel narin bir zincir ile üzerinde balık burcu bulunan kolye ile taşıyabilirsiniz.Paslanmaz malzemeden üretildiğinden hipoalerjenik ve çok dayanıklıdır. Daha fazla ürün çeşitliliği ve hediyelik paket işlemleri için iletişim kurabilir veya sipariş esnasında dipnot düşebilirsiniz.
 

Burç kolyeler ve gümüş kolye, yüzük modellerini incelemek için markanın web sayfasını inceleyebilirsiniz
 

https://www.tyrandesign.com/