Bursa’da Goran Bregovic coşkusu

'52. Uluslararası Bursa Festivali’nin konuğu olan ünlü sanatçı Goran Bregovic, eski ve yeni albümlerinden şarkıları ve en sevilen film müziklerinin yer aldığı 'Wedding and The Funeral Band (Düğün ve Cenaze Bandosu)' konseriyle sevenlerine müzik ziyafeti çekti.

Bursada Goran Bregovic coşkusu
15 Haziran 2013 Cumartesi 09:55 tarihinde eklendi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonuyla gerçekleştirilen '52. Uluslararası Bursa Festivali’nin konuğu olan dünyaca ünlü sanatçı Goran Bregovic, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sanatseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Bregovic, biletleri günler öncesinden tükenen konseriyle Bursa’da yaklaşık 7 yıldan sonra yeniden sevenleriyle bir araya gelmenin heyecanını ve sevincini yaşadığını söyledi.

Bursa’da gördüğü sevgiden dolayı mutlu olduğunu kaydeden Bregovic, konserinde yaklaşık 3 bin sanatseveri eşsiz bir müzik yolculuğuna çıkardı. Ünlü sanatçı, en çok bilinen film müziklerinden yeni albümündeki eserlere kadar birçok şarkıyı seslendirdi. Dinleyicilerine keyifli anlar yaşatan Bregovic’in seslendirdiği eserler arasında, 'Çingeneler Zamanı', 'Arizona Rüyası' ve 'Yeraltı' gibi filmlerin klasikleşmiş müzikleri de yer aldı. Konserin sonunda Bregovic ve orkestrası, sanatseverlerin alkışlarıyla ödüllendirildi.


CİHAN