Bursa'da 'Romantik' gala

Bursa'da, ilki büyük ilgi gören ve bir devam filmi olan 'Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda' filminin galası Kent Meydanı AVM Avşar Sinemaları'nda yapıldı.

Bursada Romantik gala
20 Şubat 2013 Çarşamba 21:25 tarihinde eklendi, 1.494 kez okundu.

 

'Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda' filminin galasına oyuncular Sinem Kobal, Burcu Kara, Gökçe Özyol ve Gürgen Öz katıldı. Filme Bursalı seçkin davetli topluluğu büyük ilgi gösterdi. Renkli görüntülerin yaşandığı gala gecesinde Burcu Kara ve Sinem Kobal, güzellikleri ile göz kamaştırdı. Sinem Kobal geceye yeşil bir tuvaletle katılırken, Burcu Kara'da kırmızı işlemeli bir elbise ile galadaydı. Gösterim öncesi hep birlikte basına poz veren oyuncular, ilgiye teşekkür etti. Galada Bursalı oyuncu Burcu Kara'yı babası Ali annesi, Fatma ve kardeşi Başak Kara'da yalnız bırakmadı. Senarist Aslı Zengin de gala öncesi düzenlenen kokteylde, 'Evliliğe Giden Yol' isimli kitabını imzaladı.
 
Filmin Bursa'daki galasına katılmanın sevinci içinde olduğunu söyleyen Burcu Kara, "Benim için en özeli bu. Kendi memleketimde olduğum için çok mutluyum. Zaten birinci haftasına giren filmimiz, çok güzel bir gişe oranıyla gidiyor. Önceki filmi katlamış durumda ve daha da ilerleyeceğine inanıyorum. İnsanları gülümsete biliyorsak ne mutlu bize" diye konuştu.
 
Sinem Kobal Bursa'da bulunduğu için mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek, "Filmin heyecanını yaşıyorum. Türk sineması çok daha gelişiyor, iyi yönlere gidiyor. Daha iyi şeyler olacak diye düşünüyorum" dedi. Kobal, ileride uluslararası festivallerde sanatsal bir filmle katılma hedefinin olup olmadığını sorulması üzerine, "Her oyuncunun hayali vardır bu konuda. Umarım olur" diye konuştu.
 
Filme daha sonra katılan oyuncu Gökçe Özyol, "Bu projede yer almak inanılmaz güzel. Birbirinden önemli oyuncu arkadaşlarımla birlikte çok keyif alarak çalıştım. Bursalı bir oyuncu olarak filmin Bursa galasında yer almak ayrı bir güzel" dedi.
 
Gürgen Öz, de "Bizim filmin türü biraz daha farklı. Oyuncu skalası birçok önemli yüz var. Onun için daha farklı bir film. Her filmin yeri ayrı. Bunun devamı ise yapımcımıza bağlı" diye konuştu.

DHA