Bursa'da sabaha karşı can pazarı

Bursa'da yolcu otobüsünün TIR'a çarpması sonucu meydana gelen kazada 33 kişi yaralandı.

Bursada sabaha karşı can pazarı
04 Ağustos 2015 Salı 07:09 tarihinde eklendi.
Bursa'da yolcu otobüsünün TIR'a çarpması sonucu meydana gelen kazada 33 kişi yaralandı.
 
Kaza saat 03:15 sıralarında İstanbul-Bursa Karayolu, Gedelek Mahallesi mevkiinde meydana geldi. İçinde 46 yolcu bulunan, İstanbul'dan Aydın'ın Didim ilçesine gitmekte olan Tanju Biba (48) idaresindeki 45 FC 787 plakalı yolcu otobüsü, Gedelek Mahallesi mevkiinde önünde seyir halinde olan Cafer Türkmen (43) idaresindeki 35 AJ 1094 plakalı beyaz eşya yüklü bir TIR'a arkadan çarptı. Kazada otobüste bulunan 33 kişi yaralandı. Yaralılardan 3'nün durumunun ağır olduğu öğrenildi.
 
CAN PAZARI YAŞANDI
Kaza sonrasında olay yerinde tam bir can pazarı yaşandı. Yolcuların uyuduğu esnada meydana gelen trafik kazası sonrasında yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçen araç sahipleri yaptı. Daha sonra olay yerine çevre ilçelerden ambulanslar sevk edildi. Yaralılar Orhangazi, Gemlik, Yalova ve Bursa’dan gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
 
TIR’IN MERDİVENİ OTOBÜSE SAPLANDI
Çarpmanın şiddetiyle TIR'ın arka kapağında bulunan demir merdiven otobüsün ön camına saplanırken, kazada otobüsün ön koltuğunda oturan 3 kişinin ağır yaralandı. Orhangazi Jandarma komutanlığı ve polis ekipleri kaza nedeniyle olay yerinde önlem alırken, İstanbul-Bursa Karayolunda trafik yan yoldan sağlandı. Kazaya sağlık ekiplerinin yanı sıra Bursa’dan gelen UMKE ekipleri de müdahale etti.

DHA