Bursa'da su kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde, 3-4 Şubat tarihlerinde su kesintisi uygulanacak.

Bursada su kesintisi
30 Ocak 2014 Perşembe 17:34 tarihinde eklendi.

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre; yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle Nilüfer ilçesi Işıktepe Mahallesi sınırlarında kalan Ata Caddesi’nin batısı, Martı Sokak’ın güneyi, Ormanlar Caddesi ve Dolunay Sokak’ın batısında kalan bölge, Ataevler ve Cumhuriyet mahalleleri sınırlarında kalan Nene Hatun Caddesi’nin kuzeyi, Şehit Üsteğmen Mesut Beyazıt Sokak’ın batısı, Işıktepe Caddesi’nin güneyi ile Ata Caddesi’nin doğusunda kalan bölge ile civarında 3 Şubat Pazartesi günü 08.00 ile 20.00 saatleri arasında; İhsaniye Mahallesi sınırlarında kalan İzmir Caddesi’nin kuzeyi, Kültür Caddesi’nin batısı, Kafkas Sokak, Şehit Jandarma Ast. Zeki Burak Okay Caddesi, 2. Er Sokak ve İdil Sokak’ın güneyi ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nın doğusunda kalan bölge ve Osmangazi İlçesi’nin Bağlarbaşı Mahallesi sınırlarında kalan Selvili Sokak, 5. Meltem Sokak’ın kuzeyi, Kutlukbey Caddesi’nin batısı, Akdoğan Caddesi, 1. Hasır Sokak, 1. Beşik Sokak’ın güneyi ile 1. Nazlı Caddesi ve Çiğdem Sokak’ın doğusunda kalan bölge ile civarında, 4 Şubat Salı günü 08.00 ile 20.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacağı belirtildi.

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini açıklayan yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.


CİHAN